Teknik analistten nokta atışı Bitcoin, Ethereum ve Ripple tahmini geldi
Teknik analistten nokta atışı Bitcoin, Ethereum ve Ripple tahmini geldi

TOP 3 fiyat tahmini: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Görünüşe göre alıcılar pozisyonlarını düzeltiyorlar. Bu bakımdan, bu bir satın alma şansı mı, yoksa Bitcoin ve genel pazar havasını takip etmemiz mi gerekiyor?

Bitcoin hakimiyet oranı durgun

Kripto pazarındaki durum Perşembe gününe göre çok fazla değişmedi. İlk 10’da bulunan çoğu kripto değeri düşürüldü, ancak 2 istisna var. Binance Coin ve Litecoin diğer kripto paralar “gevşerken” yükselmeye devam ediyorlar. Özellikle oranı 20 doları aşan BNB için dikkat çekici bir durum. BTC’nin hakimiyet oranı ise durgun ve şu an %52 seviyesinde.

BTC/USD

Cuma günü, 19 nisan kripto para birimi için kırmızı bir boğa mumu ile başladı, BTC’yi 5.274 dolardan 5.200 dolara itti. Şu anda, teklifler 5.230 – 5.260 dolar arasında değişiyor.

BTC / USD grafiği

Analistlere göre, dün, ana kripto para birimi Fibonacci seviyesinin direncinin üstesinden gelmeyi başardı ve 5.276 dolar (%61,8) işaretini test etti.

Bugün bu seviyeye dönmeyi başarırsak, 5.300 dolar işaretine giden yol mümkündür. Boğaların hedef seviyesine ulaşılacak ve ardından pozisyonları sabitleme için geri çekme başlayacak.

Genel olarak, BTC yukarı doğru bir önceliğe sahip ancak önümüzdeki günlerde düz bir aralık da oluşması mümkün.

BTC fiyatı yazım sırasında 5.257 dolardan işlem görüyor.

ETH/USD

Ethereum için genel bir tablo, fiyatı çok düşmediğinden BTC’den daha iyi. Dün, varlık 176 dolar işaretine dokundu, ancak konsolide edemedi ve 170 dolara geri döndü.

Tradingh tarafından ETH / USD grafiği

Analistlere göre, 1 saatlik grafikte ETH , Nisan 10’da elde edilen 180 dolar işaretine geri dönme konusunda tüm çabalarını sarf ediyor. Bu RSI göstergesi ve ticaret hacimleriyle onaylanmakta.

Ancak, temel faktörleri dikkate alarak, bazı Ethereum tabanlı projeler Binance Chain ağına taşınmaya başladı. Eğer böyle bir eğilim devam ederse, ETH’nin oranını olumsuz yönde etkileyebilir.

ETH’nin fiyatı yazım sırasında 171,99 dolardan işlem görüyor.

XRP/USD

Ripple, son 24 saatte oranı %2’den fazla düştüğü için ilk 3 tokende en büyük kaybeden kripto.

XRP / USD grafiği

XRP’nin fiyatı 0,33 dolardan işlem görüyor ve büyüme ve düşüş kanalı içinde hareket etmeye devam ediyor. XRP/USD fiyatları, analistlere göre, Ripple için yatay bir eğilimin varlığını gösteren Ichimoku bulutunun içinde hareket ediyor.

Büyüme yenilenmesi için yeni bir ivme, XRP için 3 ticaret çifti daha ekleyen Huobi Borsası ile ilgili son haberler olabilir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin