Bitcoin balinası Bloomberg'e BTC'nin geleceğine dair öngörülerini anlattı!
Bitcoin balinası Bloomberg'e BTC'nin geleceğine dair öngörülerini anlattı!

Balinalar gelecek Bitcoin boğa koşusu için hazırlık yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimlerini depolamaya ve piyasadaki bir sonraki boğa koşusu için hazırlık yapmaya başlayan farklı yatırımcılar var. Kripto para birimi fiyatları son birkaç hafta boyunca dalgalanıyor ve balinalar – büyük yatırımcılara verilen ad – 20.000 Bitcoin civarında hareket ediyor.

Balinalar Bitcoin ve Bitcoin Cash biriktiriyor

Bitcoin ve diğer dijital varlıklar, 2018’den bu yana oldukça yüksek bir eğilim izlemektedir. Bu, piyasada duyarlılığı etkileyen bir şeydir. Şimdi, sanal para birimleri için iki pozitif ayın ardından, yatırımcılar dijital para birimlerini depolamaya ve pazarda bir sonraki boğa akışını beklemeye başlıyor.

En iyi Bitcoin sahipleri Aralık 2018’den bu yana 150.000’den fazla BTC topladı. Aynısı Bitcoin Cash sahipleri de yapıyor. Geçtiğimiz aylara göre, Bitcoin ve Bitcoin Cash’in fiyatı arttı ve bireylerin şimdi satın almaları için çok daha pahalı.

Blockchain araştırmacılarına göre, pazarda bir birikim dönemi başlıyor. 42.616 BTC, 24 saat içinde de kripto para birimi borsaları arasında taşındı. Yazım sırasında 215 milyon dolara eşit. Bu platformlardan bazıları arasında Poloniex, Bittrex, Bitfinex, Huobi Global, OKEx ve Coinbase bulunuyor. En büyük hareket, 12 Nisan’da kısa bir süre için Bitcoin fiyatı 4.900 dolara düştüğünde gerçekleşti.

Ayrıca, piyasada büyük bir birikim aşaması olduğunu belirtmekte fayda var. Harcanmamış işlemlerin hacmi (UTXO) son aylarda Bitcoin ve Bitcoin Cash‘te artıyor.

Yazım sırasında, Bitcoin 5.100 doların üzerinde işlem görmekte ve 90 milyar dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna sahiptir. Bu arada, 5 milyar dolarlık bir piyasa değeri olan Bitcoin Cash (BCH) şu anda dördüncü en büyük dijital varlıktır ve 279 dolar seviyesinde el değiştiriyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin