Bitcoin (BTC) kitlesel olarak benimseniyor
Bitcoin (BTC) kitlesel olarak benimseniyor

Bitcoin (BTC) benimsenmesinde bir kilometre taşı daha geride bırakılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

3 Aralık’ta, Bitcoin (BTC) topluluğunun resmi alt yapısı olan r/Bitcoin, milyonlarca aboneye ulaştı ve önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. Bu, kripto para biriminin ve topluluğun genişlemesiyle artık katlanarak görünür hale gelen kitlesel benimsenmenin bir göstergesi.

Bitcoin (BTC) kitlesel olarak benimseniyor

Başarıya rağmen, subreddit forumda çok sayıda kişi tarafından birçok suçlama yapıldı. Konuyla ilgili en önemli sözler Bitcoin Cash taraftarı Roger Ver’den geldi. Bitcoin Cash topluluğu ve hard fork olayı içinde gerçekleşen savaşın ortasında Ver, r/Bitcoin moderatörleriyle mücadele etmeye devam ediyor. Burada duyulan en büyük şikayet, Bitcoin subreddit’in moderatörlerinin toplumda sansür uyguladığıydı.

Bitcoin (BTC) düşüş trendini devam ettiriyor

Yaklaşık üç ay önce, r/Bitcoin’in artan sansürünü kanıtlamak için Ver, bir konferans görüşmesi sırasında iki Blockstream üyesi ve Bitcoin taraftarını pusuya düşürdü. Subreddit platformunun moderatörlerinden Ruben Somsen, Ver’den çevrimiçi yayınlamadan önce son röportajı doğrulaması için talepte bulundu. Talebe rağmen, Bitcoin.com’un sahibi ise röportajı yayınladı ve  r/BTC (Bitcoin Cash official subreddit) ve r/Bitcoin toplulukları arasında daha fazla sürtünme oluşturdu.

Riccardo Spagni: “Bitcoin başarısız olmayacak.”

Roger Ver’in inandığının aksine, Monero topluluğunun çekirdek üyesi Riccardo Spagni son zamanlarda “Bitcoin’e çok fazla beyin gücü, araştırma ve para dökülüyor dolayısıyla benimsenme artıyor” diye konuştu. Ayrıca Bitcoin ekosisteminin başarısız olma ihtimalinin, kripto para birimi sektöründeki diğer altcoinlerinkinden daha küçük olduğunu da ekliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin