BTC fiyatı
BTC fiyatı kritik noktadayken analistler Bitcoin'de 7.400 dolar kırılımına dikkat çekiyor

Bitcoin (BTC) 2.970 dolar seviyesini görebilir! Analist açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En çok bilinen kripto para birimi Bitcoin (BTC) katliamı, dijital döviz alım satımının daha yüksek olduğu Salı günü durakladı. Yazım sırasında lider kripto para birimi %7,6 oranında artışla 4.050 dolardan işlem görüyor. Bitcoin şu anda 70,5 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Nick Cawley: “Veriler potansiyel bir dibe işaret ediyor.”

Bitcoin için yaşanan korkunç günlerden sonra, bir grafik gözlemcisi verilerin mevcut seviyelerdeki potansiyel bir dibe işaret ettiğini belirtiyor. DailyFX’te piyasa analisti olan Nick Cawley konuya yönelik şunları söylüyor:

Son iki haftada %40’tan fazla düşüş kaydettikten sonra, fiyatı harekete geçirecek çok az haberle birlikte Bitcoin (BTC) son 3 gündür 3.500 dolar-3.700 dolar aralığında bir taban oluşturmaya çalışıyor.

Cawley, lider kripto paranın kısa vadede geçici bir hamle ile birlikte 2.970 dolar seviyesini test edebileceğini öne sürüyor.

Analist: ‘’Bitcoin (BTC) 2.970 dolar seviyesini test edebilir.”

Analist konuya yönelik şunları söylüyor:

Uzun vadeli grafik kurulumu negatif kalırken, kısa vadede 2.970 dolarlık bir testle RSI kripto para birimini aşırı satım bölgesinde gösteriyor, bu da daha yüksek bir rahatlama sıçraması oluşturabiliyor.

RSI, bir varlığın aşırı satım veya aşırı alım bölgesinde olup olmadığını değerlendirmek için son fiyat hareketlerinin büyüklüğünü ölçen teknik bir gösterge.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin