Binance popüler Altcoin’i listeliyor
Binance popüler Altcoin’i listeliyor

Bitcoin borsası Binance alpha’da ödeme uygulamasını başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, ödemeler sektörüne doğru genişliyor.

Binance, ödeme uygulaması Binance Pay’i halka açık alphasürümünde yayınladı. Uygulama, kullanıcıların Bitcoin (BTC) gibi kriptolarda ödeme gönderip almasını sağlayan temassız bir eşler arası kripto para birimi ödeme özelliğidir.

Binance, Şubat 2020’de P2P ödemeleri için ilk olarak Binance Pay’i piyasaya sürdü ve 250.000 kullanıcının ürünle etkileşime girmesini sağladı. Bugün, Binance Pay, tüccar tabanlı işlemler gibi yeni özelliklerle alpha olarak piyasaya sürülüyor ve tüm kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor.

Yeni hizmet

Bir Binance sözcüsü, yeni hizmetin belirli yargı bölgeleri ile sınırlı olmadığını ve “şu anda Binance.com’daki tüm uygun kullanıcılar tarafından kullanılabilir” olduğunu söyledi. Binance Pay’e başlamak için, kullanıcıların Binance’e kaydolmaları ve kimlik doğrulamalarını tamamlamaları gerekiyor.

Binance Pay, Bitcoin, Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) dahil olmak üzere 30’dan fazla kripto para birimini ve ayrıca Euro, İngiliz sterlini, Avustralya doları, Brezilya reali ve Türk Lirası dahil olmak üzere beş fiat para birimini destekliyor.

cointelegraph

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin