John McAfee’nin Bitcoin ticaret platformu piyasada
John McAfee’nin Bitcoin ticaret platformu piyasada

Bitcoin boğası John McAfee, BTC banka kartlarını piyasaya sürdü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü siber güvenlik şirketinin kurucusu ve Bitcoin boğası John McAfee, kripto para birimi banka kartlarının ilk olarak medya üyeleri arasında dağıtılacağını belirtti. Kullanıcılar bu kartlar aracılığıyla Bitcoin’leri doğrudan akıllı telefonlarından karta aktarabilecekler.

John McAfee, Bitcoin banka kartlarını başlattı

Ünlü siber güvenlik şirketinin kurucusu ve Bitcoin boğası John McAfee, kripto para birimi banka kartlarının hediye olduğunu açıkladı. İlk 20 kart, kurulan medya üyeleri arasında dağıtılacak. John McAfee konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Gelecek hafta medya üyelerine 20 McAfee Bitcoin Bankamatik Kartı vereceğim. Kartları saklamakta ya da iade etmekte özgürsünüz. Bunları herhangi bir yerde kullanın. Doğrudan akıllı telefon cüzdanınızdan BTC yükleyin.

Ayrıca, genel halk için kartların birkaç hafta içinde hazır olması bekleniyor. John McAfee’nin IRS’den kaçtığını belirtelim. Ayrıca McAfee, 2020’de Cumhurbaşkanlığı kampanyasını sürgünden yürütecek. Daha önce McAfee, yarışı kazanma niyeti olmadığını belirtti. John McAfee, seçim kampanyasını kripto para birimine dikkat çekmek için bir fırsat olarak değerlendirdiğini belirtti.

Kart Bitcoin’e nasıl katkı sağlayacak?

Ayrıca John McAfee, Mayıs ayında McAfee Freedom Coin adlı kendi kripto para birimini, diğer kripto para birimleri ile ilişkili olarak çıkardı. Kripto para biriminin amacı, borsa sorunuyla yüzleşmek. Kripto para birimi topluluğu John McAfee’nin duyurusundan heyecan duyuyor.

Ancak kartın popülerlik kazanıp kazanmayacağı ya da bir ödeme aracı olarak Bitcoin kullanımını kolaylaştırıp kolaylaştırmayacağı belli değil. Son araştırmalara göre, Bitcoin sahipleri BTC’yi günlük ihtiyaçlar için para ile karşılaştırılan bir değer deposu olarak görme eğiliminde.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin