Bitcoin boğası, BTC zirvesi için tarih verdi!
Bitcoin boğası, BTC zirvesi için tarih verdi!

Bitcoin balinası, BTC zirvesi için tarih verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve altın, enflasyona karşı korunmak için kullanılabilecek değerli varlıklardır; yine de, ikisi arasında tarihçeleri, erişilebilirlikleri ve diğer talep kaynakları açısından önemli farklılıklar vardır.

Altın, şüphesiz uzun bir geçmişe ve sağlam bir temele sahipken, Bitcoin’in bir enflasyon koruması olarak değerini kanıtlamak için on yıldan fazla bir varlığı yok.

Bu yazının yazıldığı an itibariyle BTC, son yedi gün içinde %5,5 düşüşle 19.058 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Kripto altından 100 kat daha iyi – Michael Saylor

BTC, 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana değerinin %73’ünden fazlasını kaybetti buna rağmen kripto boğası ve MicroStrategy kurucusu Michael Saylor, lider kripto varlığına olan desteğini sürdürüyor.

Sadece dijital varlığın eski gücünü geri kazanacağını düşünmekle kalmıyor, aynı zamanda kripto para biriminin mevcut yüksek noktasının ötesinde büyümek için çok yeri olduğunu düşünüyor. Saylor, MarketWatch’a bu hafta yaptığı açıklamalar sırasında Bitcoin ve altın hakkında şunları kaydetti:

“Bence Bitcoin için bir sonraki mantıklı durak, altının bağımsız bir değer varlığı olarak yerini almaktır. Bitcoin dijital altındır ve altından 100 kat daha iyidir.”

Pazar günkü verilere göre, Bitcoin’in yaklaşık 365 milyar dolarlık bir piyasa değeri var.

Bitcoin 10 yıl içinde 500.000 dolara ulaşacak

Bitcoin balinası ayrıca, kriptonun değerinin önümüzdeki on yıl içinde 500.000 dolara ulaşabileceğini öne sürdü:

“Kriptodaki paranın yarı ömrü sonsuza kadardır. Milyarlarca bilgisayarda ışık hızında hareket ettirebilirsiniz. Eğer Bitcoin altına yetişirse değeri önümüzdeki 10 yıl içinde 500.000 dolar olacak.”

MarketWatch’a göre, Saylor’un yaklaşık 9.500 dolara satın aldığı yaklaşık 17.732 Bitcoin var. Bu arada, MicroStrategy’nin hisse senedi fiyatı bu yıl tıpkı Bitcoin gibi neredeyse %65 düştü.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin