Bitcoin boğaları gelecek mi?: BTC yatırımcıları hazırlık yapıyor
Bitcoin boğaları gelecek mi?: BTC yatırımcıları hazırlık yapıyor

Bitcoin boğaları şarj edilmiş halde bir kıvılcım bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa kapitalizasyonuna göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, boğaların desteğiyle Mart ayının sonundan itibaren toparlanmaya başladı. Boğalara destek veren uzun vadeli bir desteğe, BTC bağlı kalmaya devam ettikçe kendisini tatlı bir noktada buldu.

Bitcoin trend çizgisi desteğine bağlı

BTC/USD 5.300 dolar seviyesinden %3 düşüş gösterdi ve Pazar günü düşük hacimli alım satım için %1’den daha az aralıklarla işlem yapıyor. Kripto para birimi tablosunda 240 dakikalık grafikte, BTC, Mart ayının sonundan beri azalan trend çizgisi desteğine bağlı kalıyor.

Aynı zamanda, geçmişte daha önce birkaç kez bahsedildiği gibi, BTC, boğaların gelecekteki teknik tasarımının altın haç (golden cross) oluşumuna bakıyor ve bu da zaten şarj edilmiş boğalara daha fazla güç verecektir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin