Bitcoin boğaları nereye gidiyor?
Bitcoin boğaları nereye gidiyor?

Bitcoin boğaları nereye gidiyor? Bitcoin için kısa vadeli olasılıklar nelerdir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Teknik tablolarda, Bitcoin boğaları yaklaşık bir aylık bir kayıp sonrasında bir savunma yaptı. Ancak kısa vadeli bir yükseliş eğilimi henüz doğrulanmadı.

Bitcoin boğaları nereye gidiyor?

Bitcoin 7.500 ila 7.600 arasında bir süre seyrettikten sonra, bugün gün içinde 7.500 dolar bandına indi. Yazım sırasında kripto para, Bitfinex’teki 7.487 dolar seviyesinden %5 artışla bugün erken saatlerde 7.600 dolarlık yüksek bir fiyat seviyesine ulaştı. Bir analiste göre, Bitcoin yeniden 7.100-7.000 dolar seviyelerine geri çekilebilir ve eğer fiyat 6.900 dolara kadar düşerse, fiyat kapılarını 5.000 dolara açabilir.

Son iki gündür görülen kısa süreli grafiklerde yükselen fiyatta göreceli kuvvet endeksi farkı nedeniyle küçük bir düzeltici ralli bekleniyor. Üstelik sonuçta ortaya çıkan yükseliş, Pazartesi ve Salı günlerinde görülen fiyat hareketini canlandırdı ve düşüş eğilimini etkisiz hale getirdi.

Bitcoin boğaları nereye gidiyor? Bitcoin için kısa vadeli olasılıklar nelerdir?
Bitcoin boğaları nereye gidiyor? Bitcoin için kısa vadeli olasılıklar nelerdir?

Bitcoin için kısa vadeli olasılıklar nelerdir?

Bitcoin fiyatındaki son durumu değerlendiren kripto para analisti Omkar Godbole, 7.562 dolarlık 10 günlük hareketli ortalamanın üzerindeki ısrarlı bir hareketin, kısa vadeli bir boğanın sinyalini vereceğini, böyle bir durumda da Bitcoin’in 7.930 doları test edeceğini belirtiyor. Kripto para analisti Omkar Godbole ayrıca düşen trend çizgisinin bozulmadan kalması durumunda genel eğilimin düşüş yönünde olduğunu da vurguluyor.

Omkar Godbole 4 saatlik grafikte 50 günlük hareketli ortalama direncinin aşılamaması halinde Bitcoin’in 7.100-7.000 dolar seviyesine geri çekilebileceğini belirtiyor. Ayrıca Omkar Godbole 6.900 doların altında bir kırılmanın 5.000 dolara doğru kapıları açacağını da vurguluyor. Bunun yanı sıra Omkar Godbole, 9.990 dolar seviyesinin üzerindeki bir hareketin ise uzun vadeli boğa görünümünü canlandıracağını söylüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin