Bitcoin MA değeri kırıldı, peki daha fazla beklenmeli mi?

Bitcoin boğaları mücadelesini sürdürüyor: Yenik düşecekler mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin hareketleri piyasanın gidişi için belirleyici oluyor. Fakat FTX yaralanmasından etkilenmesi, Bitcoin boğalarını bitkin düşürüyor. FTX ve Alameda kanadında devam eden gelişmeler, fiyatlanmayı baltalıyor.

Sadece FTX ve Alameda değil Genesis gibi şirketlerinde etkilenmesi krizi büyütüyor. Yeni ‘0x866’ cüzdanında şu anda 60 milyon $ değerinde ETH bulunduğundan FTX Exploiter, Alameda Research tarafından finanse edilen bir Blockchain köprüleme teknolojisi olan RenBridge’i kullanarak 50.000 ETH’nin bir alt kümesini birleştirmeye başladı.

Bu gelişmeleri bırakarak Bitcoin boğalarının mücadeleyi ne kadar sürdürdüğüne göz atalım. Haftalık kapanış ve yeni güne başlangıç için neler yapıldı? Günlük ve haftalık grafikler hangi yönde işlem sunuyor? Sorularına cevap arayalım.

Bitcoin boğaları, destekleri savunmayı sürdürüyor

Devam eden piyasa oynaklığı göz önüne alındığında Bitcoin boğaları, 15.800 $ ile 17.200 $ arasındaki sınırlı bir işlem aralığında konsolide kaldı. Ancak grafiğin geneli bir düşüş eğilimi sürdürüyor gibi.

Bitcoin (BTC) tarafından görüntülenen fiyat hareketi, FTX etkisinin Genesis gibi küçük kripto projelerini etkilemesiyle iç karartıcı görünmeye devam etti. Önceki haftalarda Bitcoin (BTC) fiyatının iyi performans göstermesinin ardından henüz büyük bir hamle yapmaması nedeniyle piyasayı durma noktasına geldi. Çoğu altcoin, kilit desteğini kaybetti ve grafikleri bozdu.

Haftalık Bitcoin grafiği

Piyasayı çevreleyen mevcut belirsizlik, trader ve yatırımcıların altcoin alımları yapma konusunda isteksiz olmasına neden oldu. Çünkü yakın zamanda yükselip yükselmeyeceğine dair bir garanti yok. Bu belirsizlik ise piyasayı daha da sıkılaştırıyor.

Bitcoin boğaları için fiyatın haftalık en yüksek seviyesi olan 17.000$’ın altında kapatması pek iyi olmadı. Bu seviyeden sonra, haftalık açılışla birlikte fiyatın daha fazla düşüş eğilimi göstermesi piyasayı aşağı çekti.

  • Haftalık direnç – 17.500 dolar.
  • Haftalık destek – 15.500 dolar.

Günlük Bitcoin grafiği

BTC fiyatı, 15.500$ bölgesinden sıçradıktan sonra 16.500$ direncinin altında işlem gördüğü için günlük zaman diliminde oldukça zayıf kaldı. Genesis’in iflasına dair söylentilerin artmasıyla, bu durum BTC’nin ve diğer küçük varlıkların fiyatını fazlasıyla etkileyebilir.

BTC’nin fiyatı 15.500 doların üzerine çıkarsa, bu bölge ayıları tutmak için geçici bir bölge olduğundan daha fazla satış görebiliriz. Bitcoin boğaları ve ayıları bu bölgede bir savaş başlatabilir. Günlük grafik içinde aynı destek/direnç bölgeleri takip edilmelidir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin