Coinbase destekli Dapp cüzdanı “Authereum” piyasaya sürüldü
Coinbase destekli Dapp cüzdanı “Authereum” piyasaya sürüldü

Bitcoin boğaları inanıyor: Bitcoin 20 bin dolar seviyesine geri dönecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğaları, kripto paranın iyi bir geri dönüş yapacağından emin. Morgan Creek CEO’su kripto paraların 20 kat para kazandırabileceğini düşünüyor. Quoine CEO’su göre ise Bitcoin’in geri dönüşü yakın. Bitcoin.com’un CEO’su Roger Ver, geleceğin “her zamankinden daha parlak” olduğuna inanıyor.

Bitcoin boğaları ve diğer endüstri liderleri kripto geleceği konusunda umutlu

Piyasada satış baskısı arttıkça, Bitcoin boğaları ve diğer endüstri liderleri, kullanıcıların ve yatırımcıların düşüş trendinin sadece kısa bir süre için olduğunu ve piyasanın kısa bir süre sonra yükselişe geçeceğini güvence altına alıyor. Örneğin, bir yatırım firması olan Morgan Creek’in CEO’su Mark Yusko, Bitcoin ve kripto pazarın geleceği konusunda son derece olumlu. CNBC tarafından yapılan röportajda Mark Yusko, BTC’nin hem kısa vadede hem de uzun vadede değerli bir yatırım olduğunu belirtti. Ne zaman Bitcoin satın alınması gerektiği konusunda Mark Yusko şunları söylüyor:

Bugün satın alırsanız, iyi bir geri dönüş yapmak için uzun bir süre beklemek zorunda kalacağınızı düşünmüyorum… Bir on yıl içinde, 20 kat artı para kazanabileceğinizi düşünüyorum.

Bitcoin.com CEO'su Roger Ver: “İçsel bir değer diye bir şey yok.”

Mike Kayamori: “Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine geri dönecek.”

Bloomberg, 4 Aralık’ta Bitcoin.com’un CEO’su Roger Ver’in de kripto para birimleri için çok olumlu görüşler verdiğini bildirdi. Roger Ver geleceğin “her zamankinden daha parlak” olduğuna inanıyor. Roger Ver’e göre, daha ​​fazla farkındalık var, tüm dünyada daha fazla benimsenme ve diğer şaşırtıcı şeyler var. Roger Ver aynı zamanda Bitcoin Cash ve tüm piyasada da yükseliş eğilimi bekliyor.

Öte yandan Quoine CEO’su Mike Kayamori, Bloomberg ile görüşürken, kripto fiyatlarındaki mevcut düşüşü ve 2019’da piyasanın nereye yöneleceğini ele aldı. Kayamori, özellikle Bitcoin için fiyatın dibe yakın olduğunu söylüyor. Piyasa, pazarın yıl sonu boğa rallisi seviyesinin gerisinde kaldığını için çok zor bir yıl geçirdi. Ancak Mike Kayamori, yeni yıla gelirken, duygusallıkta bir değişim görmeye başlayacağımızı söylüyor. Mike Kayamori, Bitcoin’in 2019 yılındaki tüm zamanların en yüksek seviyesine geri döneceğini de vurguluyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin