Binance Ceo'su CZ ve Michael Saylor: Bitcoin boğaları geri döndü!
Binance Ceo'su CZ ve Michael Saylor: Bitcoin boğaları geri döndü!

Binance Ceo’su CZ ve Michael Saylor: Bitcoin boğaları geri döndü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Ceo’su CZ ve Michael Saylor Bitcoin boğalarının geri döndüğünü açıklıyor. Bitcoin (BTC) boğaları, Fed’in faiz artırımına ve durgunluk korkularına rağmen kripto piyasasının yükselişe geçmesiyle geri döndü gibi görünüyor. Binance CEO’su “CZ”, MicroStrategy’den Michael Saylor ve Galaxy Investment’tan Mike Novogratz, FOMC toplantısından önce kripto piyasasında yükselişe geçtiğini söylüyor.

Yüksek enflasyona karşı Bitcoin yatırımları artıyor

Bitcoin (BTC) fiyatı Temmuz ayında %29 artarak 29 Temmuz’da 2 ayın ardından 24.294 dolara ulaştı. ABD Fed’in faiz artırımı ve negatif GSYİH raporu, yükselen olumlu duygular nedeniyle piyasa rallisini aşağı çekemedi. Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi geçen ay 11’den 42’ye sıçradı ve Bitcoin’i 20 bin doların üzerindeki seviyelere kadar çıkarttı.

Binance CEO’su “CZ”, CNBC ile yaptığı röportajda, artan enflasyon ve durgunlukla ilgili korkuyu hafifletiyor. BTC 20.000 dolar seviyesinin üzerinde düşüş eğiliminde olduğuna inanıyor, çünkü 2017 yılında 20 bin dolar civarındaki son zirve güçlü bir psikolojik engel görevi görüyor.

BTC temellerinin güçlü olduğunu, para arzı ve Nasdaq 100 korelasyonunun hepsinin ikincil faktörler olduğunu söyledi. Bu iyileşmenin ise daha yüksek enflasyon ve durgunluk görüşmeleri, BTC’nin benimsenmesine yardımcı olağanı inanıyor.

Mantıksal olarak kripto piyasasının borsanın tersine hareket etmesi gerektiğini iddia ediyor, ancak kripto, daha küçük pazar boyutu nedeniyle bu günlerde makro faktörlere bağlı hareket ediyor. Fed’in faiz artırımına ve durgunluk korkularına rağmen hem kripto hem de hisse senedi piyasaları yükseliyor.

“Günümüzde kripto para ticareti yapan çoğu insan aynı zamanda hisse senedi ticareti de yapmaktadır. Yani şu anda pozitif korelasyon var. Bu durum mantıksız gibi duruyor anca olan tam olarak bu şekilde açıklanabilir.”

Bitcoin analisti Willy Woo, 30 Temmuz’da bir tweet’te Bitcoin birikiminin arttığını iddia ediyor. Kişisel Bitcoin grafiğini paylaştı ve tarihi Bitcoin hareketlerini gösteren ayı piyasası alt tablosunu paylaştı. Bitcoin boğaları bir ralli yapabilir.

 Historical Bitcoin (BTC) Accumulation

BTC savunucusu ve MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, benimseme artmaya devam ettikçe BTC’nin dalgalı kripto düzenlemesini ve rasyonalizasyonunu yönlendireceğine inanıyor. Son tweetinde şu ifadeleri kullandı:

“Bu ay BTC itiyacı tüm zamanların en yüksek seviyesine tırmandı.”

BTC fiyatı, kripto piyasası ve borsadaki toparlanmanın ardından bu hafta önemli ölçüde yükseldi. Son 24 saatte BTC, 24.294 dolara yükseldi ve şu anda sadece %1 düşüşle 23.825 dolar seviyesinden işlem görüyor. BTC fiyatı daha uzun bir süre 20 bin dolar seviyesinin üzerinde yükselişini sürdürebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin