Bitcoin boğaları, BTC kilit bir destek seviyesine sıçradıktan sonra geri döndü
Bitcoin boğaları, BTC kilit bir destek seviyesine sıçradıktan sonra geri döndü

Bitcoin boğaları, BTC kilit bir destek seviyesine sıçradıktan sonra geri döndü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, BTC alt Bollinger Bandından sıçradığında yükseliş ivmesi kazanıyor gibi görünüyor.

Bitcoin (BTC) fiyatı 56.000 doların altına düştükten sonra 7 Nisan’da bir satış dalgası kripto para piyasasına hakim oldu.

Büyük temizlik

Piyasa çapında satışlar 1,4 milyar dolarlık likidasyonlara yol açtı ve bazı analistler bunun Bitcoin’in 70.000 dolar seviyesine çıkmadan önce aşırı kaldıraçlı long traderların son temizliği olabileceğini öne sürdü.

Geçen hafta piyasanın kendi önünde hareket ettiğinin bir işareti, hızla yükselen Kimchi primi oldu ve bunu 7 Nisan’da BTC fiyatında yüzde 7’lik düşüş izledi.

Piyasadaki gerilemeye rağmen, blockchain verilerinin analizi, Bitcoin’in yakında tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselebileceğini gösteriyor; balinalar, madenciler ve uzun vadeli sahipler tamamen satışları azalttı veya durdurdu ve kurumsal talep yüksek kaldı.

Rekor seviyelere yakın olan geleneksel piyasalar

Hisse senetleri piyasaları, hızlanan istihdam artışı, rekor düzeyde hizmet sektörü aktivitesi ve üretimdeki genişleme, hisse senedi fiyatlarını yükselten beklenmedik iyimserliğe yol açtığı için Salı günü tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın işlem gördü.

Bu olumlu habere rağmen, Dow ve NASDAQ sırasıyla %0,06 ve %0,16 oranında kapandı, S&P 500 ise günü %0,06 artışla kapatmayı başardı.

Coinbase listesi biraz rahatlama sağlıyor

Coinbase’in Coinbase Pro’da 1INCH, Enjin (ENJ), New Kind of Network (NKN) ve Origin Protocol (OGN) listeleyeceğini açıklamasından sonra birkaç altcoin gün boyunca toparlanmayı başardı.

Açıklamanın ardından, 1INCH ve ENJ’nin fiyatı %5’lik mütevazı artışlar görürken, Origin Protocol  %10, NKN ise %27 yükseldi.

Solana (SOL) ayrıca %10 yükseldi ve Ethereum (ETH) %7 düşüşle 2.000 $’ın altında işlem gördü.

Genel kripto para birimi piyasa değeri şu anda 1.90 trilyon dolar ve Bitcoin’in hakimiyet oranı % 55.6 seviyesinde.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin