Uzman traderlar, Bitcoin boğa rallisinde ikinci aşamanın başladığına inanıyor
Uzman traderlar, Bitcoin boğa rallisinde ikinci aşamanın başladığına inanıyor

Bitcoin boğa rallisinin yakında olduğunu gösteren 4 işaret

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para endüstrisi küresel piyasalardaki son çöküşten kurtulamadı. Şubat ayındaki 10.500 dolarlık zirveye kıyasla Bitcoin fiyatı küresel hisse senetleri ve emtialara paralel olarak yaklaşık %33 düştü.

Bitcoin güçlü bir boğa rallisine hazırlanıyor olabilir

Söz konusu düşüşe rağmen bazı veriler ve işaretler, kripto para endüstrisinin ölmediğini, hatta tam teşekküllü bir boğa koşusunun ufukta olduğunu gösteriyor.

Kripto para borsası ShakePay tarafından yapılan araştırmaya göre “21. yüzyılın en önemli ekonomik çöküşüne” rağmen, Bitcoin henüz geri çekilmiş değil. Firma Coin Metrics’e göre, ağdaki aktif adres sayısınınen yüksek seviyelere ulaştığını ve son zamanlarda 840.000 adresi aştığını belirtti.

Tarihsel olarak Bitcoin fiyat rallilerinin başlangıcını belirlemek için önemli bir metrik olduğundan, boğa eğiliminin yakın olduğunu söylemek pek de mantıksız olmaz.

Kripto ve Blockchain analitik firması Glassnode’un paylaştığı 16 Nisan tarihli bir rapora göre, Bitcoin’in hash oranı mart ayının en düşük seviyesinden %64 iyileşme gösterdi. Hash oranındaki bu eğilim, madencilerin blok bulmasını ve dolayısıyla hash oranındaki artışı kolaylaştırıyor.

Buna ek olarak, sermaye kripto pazarına hızlı bir şekilde akmaya başladı ve ve alanın gücünü güçlendirdi.

The Block Fidelity Digital Assets sözcüsü Frank Chaparro konuyla ilgili şöyle dedi:

Ticaret perspektifinden bakıldığında, her ay yeni müşteriler kazanmaya devam ediyoruz ve önemli ölçüde büyüme görüyoruz. Son haftalarda işimizde daha fazla ivme gördük.

İşlerin perakende tarafında ise Bitcoin borsası Kraken’in sözcüsü, şirketin kayıtlarda %83’lük bir artış kaydettiğini söyledi. OKEx, Bitfinex, Paxful ve Luno da kayıt ve hacimlerde ciddi artışlar gördüklerini ifade etti.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin