Bloomberg yeni Bitcoin tahmini ile kafaları karıştırdı! Fiyat sıfıra mı iniyor?
Bloomberg yeni Bitcoin tahmini ile kafaları karıştırdı! Fiyat sıfıra mı iniyor?

Bitcoin Boğa Rallisi: BTC arttıkça 50x tahminler havada uçuyor peki bu olasılıklar ne kadar gerçekçi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin yeniden yükselmeye başladıkça popülist kitlesel fiyat genişlemesi nosyonları ortaya çıktı, BTC beş yılda 20-50x büyüyebilir mi?

Bitcoin düşerken analistler sessizleşiyor

Çok şaşırtıcı olmayan bir şekilde, 2018’in büyük bir bölümünde, Bitcoin ve kripto para birimi piyasasının derin bir düşüş eğilimi göstermesi sebebiyle piyasanın birkaç yıl içinde ne olabileceği konusunda çok tuhaf tahminler yoktu.

Bununla birlikte, şimdi ruh hali değişiyor ve Bitcoin fiyat artışlarına dönüyor, tahminler tekrar çıkıyor ve büyük saygıyla konuşuluyor. Bu yılın sonunda Bitcoin’in 1 milyon dolar olacağı tahmin edildi, ancak daha makul olanlar da var.

Kripto para birimi piyasasının açık sözlü ünlülerinden biri olan Morgan Creek’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, Bitcoin’in “5 yıllık bir süre içinde 20-50 kat artış şansı” olduğunu tweetledi. Bu mümkün mü yoksa çok iyimser mi?

Büyük çağrılar

Pompiano, Bitcoin’in pazar kapitalizasyonunun 1 trilyon doların altında olduğunu ve sadece beş yıl içinde sınırın 50 trilyon dolara çıkabileceğinin söyledi.

Bitcoin’i, özellikle de matematikten başka hiçbir şeyden oluşturulmamış bir para birimi olduğu düşünüldüğünde, 2024 itibariyle 100.000 ila 250.000 dolar arasında görmek tuhaf geliyor. Ancak, Blockchain’e işletmeler ve kuruluşlar tarafından artan ilgi ve Bitcoin’e dönen popülerlik nedeniyle, bu bir hayal değil.

İnternet ve dördüncü sanayi devriminin itici gücü ile aynı önemli şeye bölünmüş olmasına dayanarak, 50 trilyon dolarlık piyasa değeri büyük ölçüde küçümsense de, zaman çok büyük bir engel olabilir.

İstikrarlı büyüme

Parabolik bir hareketle 20 bin dolara çıkana kadar Bitcoin sekiz yılını 1000 dolar seviyesinde geçirdi. 250.000 dolara kadar olan büyüme için kendi sürdürülebilirliği açısından önceki ralliden daha yavaş hareket etmesi gerekiyor.

Bu nedenle, beş yıl içinde bu fırsatı arayan Pompiano biraz iddialı olabilir, ancak önümüzdeki 10-30 yıl içinde bunun gerçekleşmesi için her türlü ihtimal var. Bu durumda da, kripto para birimlerinin hayatta kalma olasılığı yüksek çünkü kitle kabulüne entegre edilecek.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin