Dikkat! Daha fazla iflas BTC’nin kuyusunu kazabilir…

Bitcoin bireysel birikimler devam ediyor: BTC almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu haftanın başında yaşanan kripto çöküşü, kan banyosunu insanların iliklerine kadar yaşattı. Ağır bir bakıma giren endüstri düşüşleri sert şekilde gösterdi. Ayrıca kötü haberlerin bu süreçte sürekli pompalanması gidişatın belirleyicisi oldu.

Sert düşüşte yine sahne alıcıların oldu. Bir yanda satışlar çoğalırken diğer tarafta uygun fiyata BTC almak isteyenler oldu. Peki bu süre zarfında alım yapmak mantıklı mı? Yoksa biraz daha beklemek mi?

Bitcoin hakkındaki görüşler

Bitcoin piyasasıyla ilgili olumlu bir şey, bireysellerin agresif düzeltmeye rağmen herhangi bir umuttan vazgeçmemiş olmaları. Bununla ilgili zincir üstü veri sağlayıcısı IntoTheBlock şu şekilde açıklama yaptı:

“Yaygın düşüş eğiliminden bağımsız olarak, perakende alıcılar Kasım 2021’deki ATH’den bu yana sürekli olarak BTC biriktiriyor. 1’den daha az BTC’ye sahip adresler grubu, Kasım ayından bu yana bakiyelerini 100.395 BTC artırdı. Bu, fiyattaki %68 düşüşe karşı %10.11’lik bir artış anlamına geliyor.”

Analistler Bitcoin dibini tahmin etmeye çalışıyor. Ancak şu an için herkes net bir şey bilmiyor! Başka bir kripto tüccarı IncomeCharts, bunun BTC’yi spot satın almak için iyi bir zaman olabileceğini belirtiyor. Kripto tüccarı şunları belirtti:

“Tam dibin ne olacağını kimin umurunda veya kim bilebilir. Şimdi deli gibi satın alma zamanı. Bunlar destek için sevdiğim kilit seviyeler. Sanırım 20 bin dolar tutar ama yanılıyorsam daha düşük alacağım. Amacım, 34.000$ veya 40.000$’lık hedeflere kadar bunların hiçbirini satmamak.”

Peter Schiff, Bitcoin’in hala düşebileceğini düşünüyor

Bitcoin, kritik desteği altında %25’ten fazla çökerken, Peter Schiff, Bitcoin’in buradan daha aşağı yönlü gidebileceğine inanıyor. Schiff,

“Bitcoin’in nihayetinde daha yüksek işlem göreceğini düşünseniz bile, uzun vadeli desteği ilk önce test edilmeli. Bence o sınavda başarısız olur. Ne olursa olsun, şimdi satmak ve daha düşük bir fiyattan yeniden satın almak daha iyidir.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin