https://ambcrypto.com/eos-ethereum-classic-stacks-price-analysis-14-april/
10 Eylül EOS fiyat analizi: EOS için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Bitcoin benzeri MonerEOS projesi geliyor: Peki EOS’a ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS kurucusu MonerEOS isimli yeni bir kripto para oluşturuyor. Larimer tarafından başlatılan diğer projelerden farklı olarak EOS projesi devam edecek. Kısa vadeli iyileşmeye rağmen EOS/USD paritesi çöktü.

EOS kurucusu MonerEOS isimli yeni bir kripto para oluşturuyor

EOS, son 24 saatte en kötü performans gösteren kripto paralardan biri ve son 24 saatte %10’luk kayıplar yaşadı. EOS/USD paritesi, Asya’nın erken saatlerinden 2,30 dolardan toparlanmayı başardı ve yine Salı günkü açılış seviyelerine kıyasla marjinal olarak kırmızıya düştü.

Bu arada, önceki haftanın son günlerinde Block One’ın CTO Dan Larimer yeni bir kripto para projesi olan MonerEOS projesini başlatma kararını açıkladı. Yeni hipotetik tokeni değişmez ve programlanamaz olacak. Ayrıca yalnızca ek rolleri olmayan bir para birimi olarak işlev görecek.

Dan Larimer seri bir Blockchain oluşturucusu

Duyuru, Larimer’in MonerEOS’un 13 özelliğini listelediği ve EOS projesinden ayrılacağını söylediği spekülasyonları reddettiği Telegram kanalıyla yapıldı. Larimer’in seri bir Blockchain oluşturucusu olduğunu belirtmek gerekir. Her iki projeyi de farklı nedenlerle bırakmış olsa da DAO BitShares ve Steemit’i kurdu.

EOS fiyat grafiği
EOS fiyat grafiği

EOS/USD paritesi yazım sırasında %9,8 oranında düşüşle 2,56 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda 2,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle 6. sırada yer alıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin