Bitcoin balinası yıllar sonra harekete geçti! Neler oluyor?
Bitcoin balinası yıllar sonra harekete geçti! Neler oluyor?

Bitcoin balinası yıllar sonra harekete geçti! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun zamandır aktif olmaya balina adresleri, fonlarını ağda hareket ettirmeye başladı ve bu, yaklaşmakta olan tersine dönüşün işareti olabilir.

Bitcoin, etkileyici fiyat performansıyla son zamanlarda yatırımcıların dikkatini çekiyor ve yerel olarak 25.000 doların üzerine çıkıyor. Bununla birlikte, yakın tarihli bir gelişme kripto topluluğunun dikkatini çekti: Beş ila yedi yıldır atıl durumda olan Bitcoin cüzdanlarının sayısında ani bir artış yaşandı.

Blockchain analitik firması Glassnode‘un verilerine göre, 1,6 milyondan fazla Bitcoin, en az beş yıldır aktif olmayan adreslerde taşınmadı. Eski cüzdanlardaki bu ani artış, Bitcoin’in fiyatı yükselmeye devam ederken uzun vadeli cüzdan sahiplerinin kâr elde ettiğini akıllara getirdi.

https://twitter.com/glassnodealerts/status/1627205173553627141

Bitcoin’in son fiyat performansı, kripto para biriminin yılın başından bu yana %40’tan fazla değer kazanmasıyla sonuçlandı. Bununla birlikte, Bitcoin geçen yıl birkaç keskin fiyat düşüşü yaşadığından, piyasa da bir miktar oynaklık yaşadı.

Bu aksiliklere rağmen, Bitcoin toparlanmayı ve yukarı yönlü hareketine devam etmeyi başardı. Ek olarak, uzun süredir atıl durumda olan cüzdanların azalan aktivitesi, uzun vadeli cüzdan sahiplerinin daha fazla varlık biriktirdiği piyasanın yeni bir aşamaya girdiğini gösterebilir.

Eski Bitcoin cüzdanlarındaki aktivitedeki düşüşün önümüzdeki haftalarda ve aylarda Bitcoin’in fiyat performansı üzerinde önemli bir etkisinin olup olmayacağı henüz belli değil, ancak sinyallerin doğası genel olarak varlık için olumlu kabul ediliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin