Anonim Bitcoin balinası hız kesmeden birikim yapıyor!
Anonim Bitcoin balinası hız kesmeden birikim yapıyor!

Anonim Bitcoin balinası hız kesmeden birikim yapıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu anonim cüzdan, piyasa düşüşüne rağmen 488 Bitcoin daha ekledi. Anonim Bitcoin balinasının toplam bakiyesi böylece 124.487 BTC oldu. Deneyimsiz kripto para yatırımcılarının büyük bir yüzdesi, nispeten küçük varlıklarını satmak için panik yaşarken bu balina, halihazırda 124.487 kripto para içeren cüzdanına, Michael Saylor’un neredeyse 100 kripto para için teminatını aşan 488 BTC daha ekliyor.

Bitcoin Balinasının ortalaması düşüyor

Balinanın piyasa faaliyetlerine göre Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan neredeyse 70.000 dolardan düşmeye başladığından beri büyük oyuncunun cüzdanına sürekli olarak daha fazla para eklediği anlaşılıyor.

Ortalamayı düşürerek, piyasadaki büyük oyuncular, varlığın fiyatı gelecekte toparlandıktan sonra kayıplarını en aza indirebilir. Aynı strateji Michael Saylor’un MicroStrategy’si tarafından da sıklıkla kullanılmaktadır. Şirket ayrıca piyasa koşullarına rağmen kripto para birimi satın alıyor. Cüzdanın ortalama girişi Bitcoin başına yaklaşık 22.000 dolarda kalıyor, bu da balinanın bu noktada en az %63 arttığı anlamına geliyor. Bitcoin zirvede işlem görürken, büyük cüzdanın kârlılığı yaklaşık %200 oranına ulaştı.

Bitcoin Whale Data

MicroStrategy ile karşılaştırıldığında, anonim balina şu anda neredeyse 4.5 milyar dolar değerinde Bitcoin tutan şirketten önemli ölçüde daha kârlı olmaya devam ediyor.

Kripto paranın piyasa performansı

Kripto para piyasasındaki satışlar, dijital varlıkların çoğunluğu bir aydan kısa bir sürede piyasa değerlerinin %50’sini kaybetti. Yeni yılın başından beri kripto piyasası düşüş eğiliminde. Kullanıcıların kalıcı vadeli işlemler yapmasına izin veren çeşitli merkezi borsalardaki fonlama ve hesap verilerine göre, piyasadaki  açık pozisyonların sayısı katlanarak arttıkça platformdaki yatırımcıların neredeyse yarısı düşüşe geçti. Yazım sırasında Bitcoin 36.420 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte değerinin %0,6’sını kaybetti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve  şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin