Bitcoin balinası, düşüşte alım yapmaya devam ediyor!
Bitcoin balinası, düşüşte alım yapmaya devam ediyor!

Bitcoin balinası, düşüşte alım yapmaya devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, son 24 saat içinde yüzde 4 oranında düşerken genel olarak kripto piyasası da düşüş yaşıyor. Kripto para piyasası, genel piyasa değeri 3 trilyon dolardan 2.53 trilyon dolara geriledi. Böylece Ekim ayında yaşanan zirve değerin yaklaşık %20’si kaybedildi. Bu düşüşe rağmen piyasanın düşüşüne meydan okuyan tokenler de yer alıyor. Bu tokenler özellikle metaverse tokenleri ve oyun tokenleri oldu. Bununla birlikte, Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) gibi en iyi kripto paraların çoğu kırmızı renkte işlem görüyordu.

Devam eden piyasa düzeltmesi, son çeyrekte oluşan yükselişin ardından Bitcoin yatırımcıları arasında endişe yarattı. Kasım ayı başında “Aşırı Açgözlülük” seviyesinde olan korku ve açgözlülük endeksi “Korku” kategorisinde sert bir düşüş yaşadı.

Bitcoin

Mevcut piyasa düşüşü, tartışmalı düzenleyici uygulamaların yakın zamanda onaylanmasına ve Çin’deki bir başka kripto baskı dalgasına bağlanıyor. Kripto pazarında artan korkunun ortasında, bir Bitcoin balinası son birkaç hafta içinde dikkat çekici hamleler yapmayı başardı. Söz konusu BTC balinası, satın alma ve satma modeliyle geçmişte kripto piyasasının en üst ve en alt seviyelerinde yer aldığına inanılıyor. Aynı BTC balinası geçtiğimiz hafta 4.000 BTC’nin üzerinde biriktirmiş durumda.

Bitcoin balinası, borsa dışı en büyük BTC cüzdanı

Bitcoin balinası, borsa dışı en büyük Bitcoin cüzdanına sahip ve mevcut piyasa düzeltmesi sırasında satın alma işlemlerine devam ediyor. Balina aktivitesini izlemek, en büyük piyasa eğilimi göstergelerinden biri ve geçmiş hareketlerine bakıldığı zaman artan birçok piyasa uzmanı, yatırımcıların paniklemek yerine aynı adımları izlemesi gerektiğine inanıyor.

Bitcoin

Bitcoin şu anda son 24 saatte %3 ve geçen hafta %10’un üzerinde kayıpla 57 bin doların üzerinde işlem görüyor. Piyasa volatilitesi tekrar kripto piyasasına hakim olmaya çalışıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin