Bir balina 100 milyon dolarlık Bitcoin sattı! Sebebi ve olası sonuçları
Bir balina 100 milyon dolarlık Bitcoin sattı! Sebebi ve olası sonuçları

Bitcoin balinası, Binance CEO’suna meydan okudu: “10 BTC’sine iddiaya var mısın?”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Bitcoin balinası ve trader, Binance CEO’su Changpeng Zhao tarafından dile getirilen Bitcoin’in yükseliş fikrine meydan okudu.

Binance CEO’su: “10k altında BTC satanlar kendini tokatlasın.”

Zhao iki kez, fiyatı 10.000 doların altındayken BTC satanların “kendilerini tokatlaması” ve uyanması gerektiğini düşündüğünü belirtti. Zhao mesajını yineledikten sonra kendini balina ilan eden BitKrabs isimli kripto analisti, Twitter’daki 10.000 takipçisine, Bitcoin bu ay 8.000 doların altına düşmezse 10 BTC vereceğini söyledi:

Bitcoin’e karşı bahse var mısın? Tamam, ben aynı fikirde değilim. Bu ay 8 bin altına düşmezse size 10 BTC gönderirim.

Şimdiye kadar, Zhao mücadeleye cevap vermedi. CoinMarketCap’e göre,10 BTC an itibarıyla yaklaşık 117.000 dolar değerinde. BitKrabs, BTC’nin bir sonraki direnç hattının yaklaşık 12.000 doları geçmesini engelleyeceğine  ve 8 bin dolara düşmesine neden olacağına inandığını söyledi:

BTC bir sonraki direnci kıramayacak! Ardından 7,5-8k aralığına geri döneceğiz. Ağustos ortalarında 9k’yi tekrar test etme ihtimalimiz var. Sonra Bitcoin almak istiyorsanız bu sarı çizgideki fırsatı kaçırmayın.

https://twitter.com/BitKrabs/status/1158113278033350656

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin