Bitcoin balinası, 5 yıl sonrasında uyandı: Telaş edilmeli mi?

Bitcoin balinası, 5 yıl sonrasında uyandı: Telaş edilmeli mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Beklenmedik bir şekilde büyük bir Bitcoin balinası uyandı. İyi bir uykunun ardından başka bir balina harekete geçti. 5 yıllık derin uyku sonunda bitti. Peki ne yapıyor ve bu ne anlama geliyor?

Bitcoin (BTC) blok zincirinin şeffaf yapısı, piyasa hakkında her türlü ilginç bilgiyi toplamanıza olanak tanıyor. Şimdi zincir üzerindeki veriler bize bir Bitcoin balinasının 500 BTC’yi hareket ettirdiğini söylüyor. Paylaşılan bilgiye göre bu varlıklar 5 ile 7 yıldır aynı adreste uykudaydı.

Kural olarak, eski kripto paralar etrafta dolaşırken bu iyiye işaret değildir. Bitcoin sahibi bu paraları başka cüzdanlara koymak istiyor olabilir. Ancak genellikle, satmak istemeleri daha olasıdır. Özellikle madeni paralar borsalara gidiyorsa, bunun sadece cüzdanların yeniden düzenlenmesi olma ihtimali düşük.

Bitcoin balinası kış uykusundan uyandı

500 Bitcoin işleminin toplam değeri 10 milyon doların biraz altında olsa da, daha geniş anlamda olağan dışı bir şey değil. Çok uzun zaman önce, 7-10 yıldır aynı adreste olan Bitcoin’leri bir anda 5.000’den fazla kişi taşımaya başlamıştı. Bu BTC’lerin bir borsaya yöneldiği görülmedi. 

Bitcoin balinası, borsalara henüz bir aktarım yapmaması dikkat çekti. Büyük platformlardaki girişler, işlem süresinde büyük bir sıçrama göstermedi. Bu da portföyün yeniden düzenlenmesi olabileceği anlamına geliyor.

Balinanın, Bitcoin ile ne yapmak istediği tam olarak bilinmiyor. Ancak kesin olan şey, balinanın bu Bitcoin ile uzun süredir hiçbir şey yapmadığı. Şimdi ise harekete geçirip geçirmeyeceğini takip edeceğiz.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin