Bitcoin balinalarının Eylül ayından bu yana biriktirdiği BTC miktarı dudak uçuklatıyor
Bitcoin balinalarının Eylül ayından bu yana biriktirdiği BTC miktarı dudak uçuklatıyor

Bitcoin balinalarının Eylül ayından bu yana biriktirdiği BTC miktarı dudak uçuklatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

20 milyon dolar değerinde veya daha fazla BTC’ye sahip olan Bitcoin balinaları, Eylül ayından bu yana 11,5 Milyar $ değerinde toplam 500.000 BTC biriktirdi. Bu, Eylül ayından bu yana Bitcoin balinalarının birikimini gösteren aşağıdaki açıklama ve eşlik eden grafik aracılığıyla gözlemini paylaşan Chainalysis Baş Ekonomisti Philip Gradwell’in paylaşımı.

Bitcoin balinaları ve kurumsal yatırımcılar BTC rallisinde başı çekiyor

Bitcoin’in 2020’de neden % 225 kazandırdığını merak mı ediyorsunuz? Eylül ayından bu yana, her biri en az 20 milyon dolarlık bitcoin tutan yeni yatırımcılar, şu anda 11,5 milyar dolar değerinde olan yarım milyon bitcoin satın aldı. İşte bu, 2020’deki BTC piyasasını açıklayan grafik.

Gradwell’in gözlemine ve grafiğine göre, balinaların BTC birikimi, kripto Kralı tarafından sergilenen mevcut yükseliş momentumunun önemli bir bileşeni olmuş durumda. Bu gerçek, MicroStrategy ve Grayscale gibi kurumsal yatırımcılar tarafından, mevcut seviyelerde bile sürekli olarak Bitcoin satın alan kurumlar tarafından tekrar tekrar vurgulanıyor. Kurumsal yatırımcılar, BTC bir boğa döngüsünün içinde olduğu için mega dip beklemiyor.

92.9k Bitcoin opsiyonları noel gününde sona eriyor

Yazım sırasında BTC, 23 bin dolarlık fiyat alanı etrafında konsolidasyon gibi görünen 22.850 dolar üzerinden işlem görüyordu.

Bitcoin’in kısa vadeli geleceğinin hafta sonuna girmesiyle ilgili olarak, BTC için her iki şekilde de gidebilir. İlk olarak, son birkaç haftadır hafta sonları genellikle yeşildi ve bireysel tüccarlar Bitcoin’i daha yüksek gönderebilirler. Bununla birlikte, BTC aşırı alım bölgesinde ve başka bir tırmanıştan önce birkaç ani düşüş hattına girebilir.

Ayrıca, 92.900 Bitcoin opsiyonunun Skew’in izniyle aşağıdaki tabloda görüldüğü gibi tam olarak Noel gününde sona erdiği de belirtilmelidir. Bu vade bitimi, Bitcoin opsiyon tarihinin en büyüğü ve bu nedenle yıl sona ermeden önce yüksek volatilite şansını arttırır.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin