Bir balina 100 milyon dolarlık Bitcoin sattı! Sebebi ve olası sonuçları
Bir balina 100 milyon dolarlık Bitcoin sattı! Sebebi ve olası sonuçları

Bitcoin balinalarından peş peşe hamleler: BTC’yi dibe çekebilirler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük miktarlarda Bitcoin tutan ve balina olarak adlandırılan hesapların büyük borsalara yaklaşlık 75 milyon dolar değerinde Bitcoin aktardığı öğrenildi. Hamleler başladığında BTC fiyatı 7.300 dolardı. Bu haberin yazıldığı esnada ise Bitcoin 6.915 dolardan işlem görüyor.

Milyonlarca dolar değerinde Bitcoin taşındı

Birkaç gün önce 7 bin doları geçerek 7.500 dolar barajına doğru etkileyici hamleler gerçekleştiren kripto para birimi maalesef peş peşe retler yedi ve bir kez daha 7 bin doların altına indi. Söz konusu hamleler sebebiyle fiyatın daha da düşebileceği iddia ediliyor.

Whale Alert’a göre, en büyük borsa şirketlerine yaklaşık altı büyük BTC işlemi, dün TSİ 19.03 ile 19.44 arasında gönderildi ve toplam transfer 80 milyon doları aştı. Söz konusu transferin çoğu bilinmeyen cüzdanlardan Binance ve OKEx gibi üst düzey borsalara yapıldı.

Transferlerin en büyüğü 36,3 milyon dolara tekabül eden yaklaşık 5 bin BTC ile OKEx aracılığıyla gerçekleştirildi. İşlem sırasıyla 3 bin 500 ve 1.000 BTC’lik iki parça halinde yapıldı.

Geçen hafta Bitcoin fiyatı 6.800 doları ve hatta 7.400 doları hızla aşmayı başardı ve BTC piyasası yükselişe geçti. Ancak bugün, fiyat 7 bin dolarda bulunan kritik destek seviyesinin altına düştü.

coinnounce

Kripto para piyasası, Bitcoin önderliğinde düşüşe geçti


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin