Bitcoin balina adresleri ralliye katkıda mı bulunuyor?

Bitcoin balinalarındaki birikim çılgınlığı sürüyor: Son BTC alımları nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin balinaları çılgın bir birikim içine girdi. BTC artırımı için devasa alımların yaşandığı verilere bizzat yansıdı. Bu çılgınca toplamanın nedeni ise bazı dönüş emarelerinin oluşması gösteriliyor. Ancak henüz tam dönüşün ortaya çıktığını söylememiz erken olabilir.

20K altında Bitcoin birikimi artarken, yeniden psikolojik sınırın geçilmesi pozitif etki oluşturdu. Ucuz BTC almak isteyenlerin en çok tercih ettiği fiyat skalası ise 19.500 ile 18.000 dolar arasında olduğu görüldü.

Kripto para analiz platformu Santiment, Bitcoin balinalarının son dokuz gün içinde yoğun bir şekilde biriktiğini söylüyor. Analiz platformu, geçen hafta Salı gününden bu yana Bitcoin balinalarının yazı yazarken yaklaşık 931.309.410 dolar değerinde BTC eklediğine dikkat çekti.

Bitcoin balinalarındaki büyük değişim

Geçtiğimiz haftadan bu yana piyasada durağanlığın devam emesi nedeniyle balinalar bir kez daha harekete geçti. Kripto analiz platformuna göre, Bitcoin balinalarının Mayıs ayından bu yana en uzun sürdürülebilir birikim dönemi geçirdi. Santiment,

“Bitcoin balinaları, 2022’de nadir görülen sürekli birikim belirtileri gösteriyor. 27 Eylül’den bu yana, 100 ile 10.000 BTC tutan adresler, büyük toplu olarak 46.173 BTC’yi cüzdanlarına ekledi.”

Haftanın hemen başlarında Santiment, kripto borsalarındaki Bitcoin arzının en son 2018 yılının Kasım ayında görülen seviyelere düştüğünü belirtti. Analitik platformuna göre, şu anda Bitcoin arzının %9’undan daha azı üzerinde tutulan bir satış riski şansı daha da azaltılıyor.

Diğer yandan Santiment Ethereum ölçeklendirme çözümü Optimism’i radarına aldı. Kripto analiz platformuna göre, Optimism’in zincir içi etkinliği ile oluşturulan rekor sayıda yeni adrese ve günlük aktif adreslerde değişiklik yaşanıyor. Varlığın tablosunda iyimserlik meydana geldiğini Santiment açıkladı.

dilayhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin