Bitcoin balinaları varlıklarını artırmaya devam ediyor!
Bitcoin balinaları varlıklarını artırmaya devam ediyor!

Bitcoin balinaları varlıklarını artırmaya devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, bu hafta düşüş yaşarken balina aktivitesi 2021 Kasım ayından bu yana yükseliş gösteriyor. Üçüncü en büyük Bitcoin balinası bu hafta yaklaşık 456 BTC alımı yaptı. Balina yeni yılla birlikte hareketsizliğini bozdu.

Bu balina Bitcoin hesabı 456 BTC ekledi

Analitik web sitesi Bitinfocharts’a göre, üçüncü en büyük Bitcoin adresi bu hafta 456 BTC satın aldı. Varlığın fiyatı 42.000 dolar olduğunda toplam satın alma yaklaşık 20 milyon dolar değerine denk geldi. Yılın başında hesapta altı Bitcoin alımı kaydedildiği için balina tarafından yılın ilk önemli Bitcoin alımı oldu.

Bitinfocharts’a göre, balinanın varlıkları, fiyat düşmeye devam ederken 5.1 milyar doların biraz üzerinde olan 122,539,57 BTC’ye yükseldi. Kripto para analisti Bluntz, Bitcoin’in 37.500 dolardan sağlam bir destek bulabileceğine inanıyor. Bununla birlikte, varlık sınıfının yıl içinde 100.000 dolar fiyat noktasına ulaşmasını umduğunu dile getirdi. Analist şu ifadeleri kullandı:

“Bence #btc şu an ile 37.500 arasında herhangi bir yerde dip yapıyor ve bize 2019’da daha geniş bir zaman ölçeğinde gördüğümüze benzer bir yapı veriyor, 2022 için hâlâ 100.000’e koşu bulunuyor.”

Bluntz’un görüşü tweet’i alıntılayan Credible Crypto tarafından da paylaşıldı:

“Bir süredir bahsettiğim senaryo tam olarak bu. Herkesin nefret etmeyi sevdiği “ELliOt wave”‘cilerin burada kalan birkaç makro boğadan bazıları olduğunu unutmayın. Hadi alalım onu.”

Görünüşe göre son fiyat düşüşü birkaç balinanın dikkatini çekti ve pozisyonlarını artırmaya karar verdi.

Balinalar Bitcoin alımına devam ediyor!

Bitcoin balinaları piyasaya yeniden ilgi göstermeye başlıyor ve piyasa düşmeye devam ederken bile daha fazla BTC satın alıyor. Balinanın 456 BTC satın aldığı gün, dünyanın en büyük borsası Binance ile ilişkili bir hesap da 43.000 BTC alımı gerçekleştirdi.

Geçen yılın Kasım ayından bu yana pazardaki son sıkıntılara rağmen, balina aktivitesinde artış oldu. Sırasıyla 321 ve 1.299 BTC tutan iki hesap, sekiz yıldan fazla bir süre hareketsiz kaldıktan sonra aktif hale geldi.

Tron’un kurucusu Justin Sun, iki gün önce takipçilerini Bitcoin satın almaya teşvik etti ve takipçilerine satın almayı planladığını ifade etti.

“Şimdi inşa etmek ve satın almak için en iyi zaman! Haydi BTFD’ye! 100 #BTC alacağım! @nayibbukele.”

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin