Bitcoin balina faaliyetlerinde yaşan düşüş fiyatı etkileyecek mi?

Bitcoin balinaları, TÜFE’nin hemen ardından pozisyonlarını bakın nasıl aldı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Bitcoin balinalarının yaptığı hareketler piyasanın hangi yönde olacağının bir göstergesi olabilir. Her zaman balinaların bileceğini söylemek yanlış olsa da bu piyasanın söz sahibi olduklarını unutmamak gerekir.

Yaklaşık bir haftadır kan kusan piyasada sonunda Bitcoin balinaları yönünü tayin etti. Amerika tarafından gelen Tüketici Fiyat Endeksi’ni bekleyen topluluk pozisyonlarını değiştirdi.

Bitcoin balinaları, enflasyonun geçen aya göre iyi gelmesini bir rahatlama olarak yorumladı. Her ne kadar beklentinin biraz altında kalsa da kısmi bir iyileşme yaşandı. Bunun sonucunda ise balinalar pozisyonlarını Long olarak açtı. Piyasa bugüne kadar stres altında yaşarken Short’ların daha çok olduğunu görebildi. Ancak durum bugün biraz daha değişiyor gibi.

Bitcoin balinaları, vadeli işlemler için yükseliş tarafını seçti

Bitcoin fiyatı, Eylül ayı TÜFE verilerinin %8.2 ile beklenenden daha yüksek gelmesinden sonra 18.3 bin dolara düştü. Bununla birlikte, BTC fiyatı, TÜFE açıklamasından saatler sonra toparlandı. Cuma günü kazançlarını sürdürdü. Verilere göre, bir Bitcoin balinaları Binance ve Bitmex vadeli işlem borsalarında aynı anda Long pozisyonlara girdi.

İlginç bir şekilde, bir Bitcoin balinaları, BTC fiyatı 18,3 bin dolara düştüğü için Binance ve Bitmex vadeli işlem borsalarında Long pozisyonlara girdi. Hareketin, ABD Enerji Enformasyon İdaresi’nin ham petrol stoklarında önemli bir artış olduğunu bildirmesinin bir sonucu olarak gelmesi bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin