8 yıllık Bitcoin balinası uyandı! 300 bin doları 150 milyon dolar yapmıştı…
8 yıllık Bitcoin balinası uyandı! 300 bin doları 150 milyon dolar yapmıştı…

Bitcoin Balinaları, Son 5 Günde 3 Milyar Dolar Değerinde 50 Bin BTC Sattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

100 ila 10.000 BTC tutan Bitcoin balinaları, son beş günde toplu olarak 50.000 BTC sattı. Bu Bitcoin miktarı, 61 bin dolarlık bir değer kullanılarak kabaca 3 Milyar Dolar’a çevrilir. Balinalar tarafından yapılan satışlar, Santiment tarafından aşağıdaki açıklama ve toplu mülklerinde 50 bin BTC düşüşünü gösteren çizelgeyle yakalandı.

Bitcoin’in ‘Milyoner Adresleri’ (şu anda değeri ~ 6,1 milyon ila 610 milyon ABD doları tutarındadır) son beş günde toplu olarak yaklaşık 50.000 BTC sattı. Kripto para biriminin 1 numaralı varlığı, volatilitenin arttığını gördü, ancak 10 Nisan’dan bu yana 60.000 $ ‘ın üzerinde kaldı.

Bitcoin’in Yükselen Üçgenden düştü, artık destek 60.000 Dolar

Dün, Kripto Kralı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın tüm kripto para birimlerinin bir ödeme şekli olarak kullanılmasını yasakladığı haberinin ardından 60 bin dolarlık yerel bir düşük seviyeye düştü. Bununla birlikte, Bitcoin kısa süre sonra, bugün erken saatlerde 62.500 $ ‘lık yerel bir zirve yapmak için geri döndü. Satıştan kurtarma sürecinde, Bitcoin, aşağıdaki grafikte görülebileceği gibi bozulan yükselen bir kama modeli oluşturdu.

Grafikten, Bitcoin’in bir kez daha düşüş bölgesinde olduğu ve 60 bin dolarlık fiyat alanının haftalık kapanışta çok yaklaşırken makro destek görevi gördüğü gözlemlenebilir.

Dahası, yukarıdaki saatlik grafikte 50 (beyaz) ve 200 (yeşil) hareketli ortalamalar, takip eden saatlerde bir ters geçiş yapmaya mahkum görünüyor. Kırmızı ticaret hacmi, bir saatlik MFI ve RSI ile aynı şeyi pekiştiren satış ortamını da doğruluyor.

Bitcoin, 60 bin dolarlık fiyat seviyesinden bir kez daha sıçrayabilirse, onu yeni zirvelere taşıyabilecek ve tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirleyebilecek bir çift dip basacaktır.

Bununla birlikte, düşüş ivmesi şu an ile yeni hafta arasında sürdürülürse, Bitcoin, ek kısa vadeli destek sunan aşağıdaki alanlarla düşüş senaryosunun devam etmesi ile karşı karşıya olabilir.

59.300 $

58.800 $

58.000 $

57.300 $

56.500 $

56.000 $

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin