Bu hafta Bitcoin (BTC) fiyatı için izlenecek 5 gelişme
Bu hafta Bitcoin (BTC) fiyatı için izlenecek 5 gelişme

Bitcoin balinaları, kripto borsalarına daha az BTC yatırımı yapıyor.. Bunun ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin balinaları, kripto borsalarına BTC cinsinden daha az kripto yatırıyor. Bu, CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju’nun, Bitcoin balinalarının mevduatlarındaki azalmanın satıcı yorgunluğunun bir işareti olabileceğini öne süren bir analizine göre. Ju ayrıca, kurumsal yatırımcıların sürekli olarak Bitcoin’i kripto borsalarından aldığına dikkat çekti.

Ju’nun kesin ifadesi, CryptoQuant’ın Bitcoin balinalarının BTC yatırmalarında bir azalmayı gösteren bir çizelgeyle aşağıda incelenebilir.

BTC balinaları satmak için bitkin görünüyor. Borsalara daha az balina geliyor. Kurumsal yatırımcılar satın almaya devam ettikçe ve Borsa Balina Oranı % 85’in altında kaldıkça bu boğa koşusunun devam edeceğini düşünüyorum.

Bitcoin Whales Are Making Fewer Deposits of BTC to Crypto Exchanges 17

Bitcoin, tüm zamanların en yüksek değeri 28,445 doları gördü, hedef 30 bin dolar mı?

Yazı yazılırken btc, yakın zamanda belirlenen tüm zamanların en yüksek değeri olan 28.445 $ ‘ı kırma girişimine yönelik konsolidasyona benzeyen bir şekilde 27.300 $ fiyat alanında işlem görüyordu. İkinci değer dün, 27 Aralık’ta belirlendi ve Bitcoin’in 30 bin dolarlık fiyat tavanını denemesinin habercisi olabilir.

Böyle bir senaryo, aşağıda açıklandığı gibi tüccarların ve analistlerin beklentilerine dayanarak 30.000 $ ‘ın büyük olasılıkla ihlal edileceğini tahmin eden Crypterium analitik ekibi tarafından araştırıldı.

Bitcoin’in bir sonraki adımda nereye gideceğini söylemek zor, ancak 28.000 – 28.500 $ aralığı not edilebilir. Grafik bu seviyede bir dayanak kazanabilirse, 30.000 $ ‘a doğru bir atılım göreceğiz. Ve burası en büyük direnişin olacağı yer. Birçok analist ve tüccar, büyümenin tam olarak bu işarete ulaşacağını tahmin etti, bu yüzden bir sonraki büyük sabitlemelerin olacağı yer burası.

Bitcoin’in aylık ve yıllık kapanışı oynaklık getirebilir

Ayrıca bahsetmeye değer bir konu da Aralık ayı ve 2020 yılının 31 Aralık Perşembe günü sona eriyor. Bu, tüccarların ve yatırımcıların Bitcoin’in aylık ve yıllık kapanış mumlarını gözlemleyeceği anlamına gelir. Bitcoin boğaları hem yılı hem de ayı yüksek bir notla kapatmaya çalışırken, böyle bir olayın piyasalarda volatilite ortaya çıkma olasılığı yüksektir. Aynı zamanda, Bitcoin ayıları büyük olasılıkla 20.000 $ ‘dan bu yana elde edilen kazançları kırmaya çalışacak.

Bu nedenle, Bitcoin tüccarlarının ve yatırımcılarının açık pozisyonlar üzerindeki kaldıraç oranlarını düşürerek ve hafta ilerledikçe kayıpları durdur kullanarak dikkatli hareket etmeleri önerilir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin