Devasa Bitcoin hareketliliği, cüzdanlar arası geçiş ne anlama geliyor?

Bitcoin balinaları için yeni trend sinyal mi veriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi son haftalarda yaşadığı düşüşlerinin ardından toparlanmayı hedefliyor. Birkaç gün içinde yaptığı pozitif ayrışım varlığı yukarı doğru taşıdı. Eski seviyelerinden uzakta olsa da 40K bölgesine daha yakın seyrediyor. Bitcoin balinaları, bu düşüş sonrasında ise yeni bir trend ortaya çıktığını belirtiyor. 

Zincir içi analist Will Clemente, Bitcoin yatırımcıları için BTC’nin piyasa yapısında bir değişikliğe işaret edebilecek yeni bir trend belirledi. Bu trend Bitcoin balinaları içinde önemli sayılabilecek bir sinyal olarak da adlandırılabilir.

Geçtiğimiz günlerde 35.000 doların altına kadar sarkan Bitcoin, balinalar için alım fırsatı sunmuştu. Dip seviyelerden toplanan BTC’ler yatırımcılar iyi bir kar imkanı sunuyor. Ancak son bir trend üzerinde analist Will Clemente önemli bir tespit yaptı.

Bitcoin balinaları, aylar son bakiye artırdı

Blockware Intelligence bülteninde Clemente, Bitcoin balinalarının 1.000 BTC’den fazla olan varlıkların nihayet aylarca satıştan sonra bakiyelerini artırmaya başladığını söylüyor. Bu dönüm noktası için iyi bir işaret gibi gözüküyor. Clemente, 

“Bitcoin balinaları Eylül ayından beri dağıtım yapıyorlardı. Ancak görünüşe göre bu hafta sonunda varlıklarını artırıyorlar (mavi dairedeki artışa bakın). Önümüzdeki haftalarda devam etmek için çok ilginç bir trend.”

Bitcoin balinaları, aylar son bakiye artırdı

Clemente, piyasadaki daha büyük oyuncuların Bitcoin’in işlem hacmine hakim olduğunu ve yalnızca 2020’den beri daha büyük bir varlık kazandığını söylüyor. Analist sözlerini şu şekilde sürdürdü: 

“Büyük piyasa katılımcıları hakkında bir not: büyük işlemler şu anda hacme hükmediyor. Bu, bir yıldan fazla bir süredir büyüyen bir trend. 2020’den beri büyükler burada ve transfer hacmindeki payları sadece büyüyor. Bu aynı zamanda büyük borsalarda daha popüler hale gelen işlem gruplamanın bir yansımasıdır.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin