Bitcoin balinaları hareketlendi: Son 48 saatte önemli hareketler var
Bitcoin balinaları hareketlendi: Son 48 saatte önemli hareketler var

Bitcoin balinaları hareketlendi: Son 48 saatte önemli hareketler var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC, pozitif bir yükseliş momentumunun ardından dün 42.500 dolara kadar yükseldi. Kripto varlık şu anda 42.000 $ bandında el değiştiriyor. Adresleri 1.000 ila 10.000 BTC arasında olan Bitcoin balinaları, son 48 saat içinde portföylerini genişletti. Santiment’e göre, büyük Bitcoin cüzdanları son 2 gün içinde varlıklarına yaklaşık 40.000 BTC ekledi.

Bugün itibarıyla BTC balinaları, son döküm başlamadan öncekiyle aynı sayıda kripto paraya sahipler. Son birikimin bir sonucu olarak, Bitcoin fiyatı 42.500 doların üzerine çıktı. BTC’nin kripto piyasası hakimiyeti de söz konusu dönemde arttı. Raporda şu ifadelere yer verildi:

“Bitcoin toparlandı ve son 5 saatte fiyatı +1.000 dolar arttı. Şimdi 42,4 bin dolarda oturan bu, balinaların yalnızca son 2 gün içinde 40 bin daha fazla BTC biriktirmesinden sonra geliyor. Şimdi, düşüşün başladığı 49 bin dolardan başlayana kadar aynı miktara geri döndüler.”

2021’deki kripto piyasası düzeltmeleri boyunca, uzun vadeli BTC sahipleri panik satışından kaçındı. Aslında, veriler çoğunun varlıklarını artırdığını ve düşüşü satın aldığını gösteriyor.

Bitcoin pazarında boğalar ayılara karşı

Bitcoin boğaları 2021’de önemli fiyat artışları yaşarken, ayılar 2022’nin ilk iki haftasında BTC’nin fiyatını önemli ölçüde düşürdü. Kripto varlığı, şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse %35 aşağıda işlem görüyor. Piyasadaki düşüş nedeniyle, dolaşımdaki BTC arzının yaklaşık %30’u gerçekleşmemiş bir kayba uğradı.

“Ayılar, kâr amacı güden sahipler grubuna baskı uygularken, Bitcoin boğaları, Kârdaki Arz Yüzdesi metriğinin tarihsel olarak önemli bir seviyesini savunuyor. Bu ‘en ağır arz’ büyüklüğü son birkaç yılda iki durumda savunuldu: İlki, Mayıs 2020 – Temmuz 2020, Covid ile ilgili panikten aşağı doğru aşırı hareketin ardından sessiz toparlanma dönemi. Diğeri ise  Glassnode’a göre Mayıs 2021 – Temmuz 2021, tarihi bir kaldıraç azaltma olayının ardından dalgalı ve birikimli bir dönem”

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin