Bitcoin balinaları canlandı! Bu ne anlama geliyor?
Bitcoin balinaları canlandı! Bu ne anlama geliyor?

Bitcoin balinaları canlandı! Bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment tarafından bildirildiği üzere Bitcoin balinalarının sayısı 89’a yükseldi. Büyük Bitcoin balinası ise yaşanan fiyat düşüşünde rekor büyüme kaydetti. Veri analitik firması Santiment, son üç ayda 10.000 BTC veya daha fazla tutan 10 yeni Bitcoin balina adresinin yeniden canlandığını vurguladı. Bu, balina adreslerinin bir önceki en yüksek seviye olan 120’den dokuz yılın tüm zamanların en düşük seviyesi olan 79’a düştüğü Ekim ayı sonuna kıyasla %12,7 oranında artış kaydetmesi anlamına geliyor.

Yeni Bitcoin Balinaları BTC fiyatını etkileyecek mi?

https://twitter.com/santimentfeed/status/1483225389790945281

Şu anda, Bitcoin’in büyük balinaların sayısı Santiment tarafından elde edilen bilgilere göre 89’a yükseldi. Bunu genişleten Santiment, bunların daha önce bu eşiğin üzerinde tutulmamış yeni adresler olabileceğini belirtiyor. Ancak çoğu zaman, bu balina adreslerinin daha önce 1k ile 10k aralığında tutulduğunu ve 10k veya daha fazla birikim yaptığı belirtildi. Her iki durumda da, verilerden son üç ayda fiyat aralığında bir birikim anlamına gelebilir.

Bitcoin fiyat hareketi

BTC, 41.000 dolar ile 44.000 dolar arasında bir aralıkta dalgalanmaya devam ediyor. Elde edilen verilere göre yazım sırasında BTC fiyatı son 24 saatte %2,21 düşüşle 41.687 dolardan işlem görüyor.

BTC fiyatı, 10 Kasım tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara ulaştığından beri istikrarlı bir şekilde düşüş gösterdi. 10.000’den fazla BTC’ye sahip BTC adreslerinin yeniden canlanması, uzun vadeli sahiplerin varlıklarını genişletmek için geri geldikleri anlamına gelebilir. Halk arasında “balinalar” olarak bilinen büyük kripto yatırımcıları, sabit fiyat hareketinin ortasında Bitcoin biriktiriyor gibi görünüyor.

Analistler 2022 yılı içerisinde genel olarak BTC fiyatıyla ilgili olumlu rapor sunuyor. 2018’in başlarında görülen düşüşün aksine, sahiplerdeki istikrarlı artış, Bitcoin’e hâlâ olumlu bir katalizör olmaya devam eden sağlam bir ilgi olduğunu gösteriyor.

Kaynaklardan alınan bilgiler ışığında, Bitcoin Hash Rate kısa süre önce 218,35 milyon TH/s ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Büyük Maden Göçünün ardından, hash oranı, Haziran ayının en düşük seviyelerinden bu yana %252 oranında artarak hızla toparlandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin