bitcoin balina
Bitcoin Balina Topluluğu büyümeye devam ediyor

Bitcoin Balina Topluluğu büyümeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum 500 doları aştığında ve borsalar COVID aşı umutları tarafından canlandırıldıkça Bitcoin balina seviyeleri yıllık en yüksek seviyelere ulaştı

Kripto piyasasında balina sezonu.. Bitcoin balina sayısında artış devam ediyor

Son birkaç ay içinde Bitcoin fiyatı iki katına çıktığından, önemli miktarda tasarrufa sahip adres sayısı istikrarlı bir şekilde artıyor.

Analiz şirketi Santiment’e göre, 10.000’den fazla Bitcoin tutan bir cüzdan olarak tanımlanan bir Bitcoin balinası yıllık zirvelere ulaştı. Şu anda Bitcoin OG kulübünde yaklaşık 114 cüzdan bulunuyor, ancak 1.000-10.000 Bitcoin tutan cüzdanların sayısı da 2.449’a çıktı.

Pantera Capital tarafından yayınlanan araştırmaya göre bunun nedeni, PayPay ve Cash gibi şirketlerin her yeni Bitcoin kazılınca bunları satın alması.

Bunlara, Bitcoin’in getirdiği faizden milyonlar kazanan Grayscale ve MicroStrategy de dâhil olmak üzere portföylerine milyonlarca dolar değerinde Bitcoin ekleyen diğer büyük yatırımcılar da katılıyor.

Önceki boğa rallilerinde Bitcoin likiditesi arttı, ama bu sefer işler farklı gibi. Tüm 14,8 milyon çıkarılmış Bitcoin’in yaklaşık % 77’si likit olmayan cüzdanlarda bulunuyor. (çok fazla Bitcoin göndermeyen, daha çok elinde tutan cüzdanlar).

Bu, balinaların niyetinin Bitcoin’i tutup değerinin artmasını beklemek olduğunu gösteriyor. Bazıları bunun Bitcoin kıtlığına yol açıp açmadığını da merak ediyor.

Altcoin sezonu kendini göstermeye başladı

Hafta sonu boyunca, Bitcoin’in fiyatı 18.500 $ civarında biraz oyalanırken , piyasanın geri kalanı yükseldi.

Ethereum, son 24 saatte% 8,6 arttı ve 600 dolara yöneldi. Geçen haftanın sonunda Ethereum, 2018’den beri ulaşılamayan bir başarı olan 500 $ ‘lık dönüm noktasını aştı.

İlk 20’de Cardano, yüzde 22 artarak haftalık kazançlarını % 50’ye çıkartırken, XRP % 5,6 ve Tezos % 12,8 arttı.

Bu altcoin patlaması, kriptonun piyasa değerini 500 milyar $ sınırının çok üstüne çıkardı.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin