featured

Bitcoin balina aktiviteleri, bir sonraki hareket hakkında ipuçları veriyor! Yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in balina başına arzı, Aralık 2020’den bu yana en düşük seviyesine geriledi. Bu da büyük cüzdan yatırımcılarının BTC token’larını sattığını gösteriyor.

Analistler, balinaların ellerindeki token’ları çıkarmasını mevcut fiyat rallisine rağmen Bitcoin’de düşüş eğiliminin tersine çevrildiğinin bir göstergesi olarak görüyorlar.

Bitcoin fiyatı, Federal Rezerv’in para politikası sıkılaştırmasını tersine çevireceğine dair spekülasyonların ortasında altı ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Balina başına Bitcoin arzı, fiyat artışına rağmen düştü. Analistler, yakın vadede BTC fiyatında yükselişe dayalı bir canlanma olasılığının düşük olduğuna inanıyor. Varlık, bugün Federal Rezerv’in kararını çevreleyen spekülasyonların ortasında altı ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Balinalar BTC token’larını satıyor

Büyük cüzdan yatırımcılarının BTC arzı, Aralık 2020’den bu yana en düşük seviyesine düştü. Bu, fiyatta yükseliş yaşanması olasılığının düşük olduğunu gösteriyor. Tipik olarak, büyük cüzdan yatırımcıları Bitcoin’i elinde tuttuğunda bir ralliyi körükler. Benzer şekilde, balina cüzdanlarındaki düşüş ise satış baskısında bir artışa işaret eder.

Balinalar tarafından tutulan arzdaki düşüşe rağmen, BTC fiyatı arttı ve altı ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin

BTC fiyatı, Federal Rezerv tarafından yapılan açıklamaların arasında 20,000 dolar seviyesini aşmayı başardı.

Federal Rezerv, resesyona girerken ABD ekonomisi üzerindeki sıkılaştırma önlemlerini hızla duraklatabilir veya tersine çevirebilir. Bu da, Bitcoin’e daha yüksek sermaye girişi, varlığa olan talebin artması ve bir fiyat artışı ile sonuçlanabilir.

Analistler Bitcoin’in birikim aşamasında olduğuna inanıyor

Bir kripto analisti ve tüccarı olan Crypto Wolf, BTC dibinin görüldüğüne inanıyor. MACD, BTC fiyatının yapacağı rallide önemli bir onay görevi görmektedir. Bu, üç aylık uzun bir birikim aşamasına işaret ediyor. Son 90 gün içinde BTC satın alan yatırımcıların varlıktan kazanç sağlaması muhtemeldir.

Bu analiste göre BTC fiyatı, üç ay süren ilk birikim aşamasının tamamlanmasından sonra kısa vadede bir ralliye tanık olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin