Bitcoin balina adresleri ralliye katkıda mı bulunuyor?

Bitcoin balina adresleri ralliye katkıda mı bulunuyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son fiyat artışlarının ardından gözler Bitcoin balina adreslerine döndü. Balinaların izleyecekleri yol haritası gidişatı büyük ölçüde etkileyecektir. Balina sınıfının yapacağı destek alımları fiyatı daha da ateşleyebilir. Bu yüzden Bitcoin balina adresleri yakından takip ediliyor.

Balinalarla ilgili paylaşımlarda bulunan platform ise Bitcoin’in ilerleyişinde önemli izlere rastlıyor. Veriler BTC’nin birikim hızında artış saptadı. Bu da Bitcoin balina adreslerinin aktif olduğunu gösteriyor.

Geçtiğimiz haftayı dolu dizgin geçiren Bitcoin ve türevleri, uzun bir aradan sonra piyasa değerlerinde iyileşme yaşadı. Bu iyileşmeyi genel piyasa değerinde ulaşılan 1 trilyon dolarlık değerle de görebiliriz. Öyle ki piyasa için bu bölge adeta bir psikolojik sınır olarak gösteriliyor.

Bitcoin balina adresleri, fitili ateşliyor mu?

Zincir üstü veriler, Bitcoin’in önceki döngüleriyle çok güçlü bir tutarlılık seviyesinde olduğunu açıkladı. 2018-19 yılında yaşanan ayı piyasasında BTC fiyatı 386 gün boyunca 200 DMA’nın altında işlem görmüştü. Bu durumun tekrar yaşandığı verilerle saptandı.

Şimdi, BTC fiyatı 381 gün boyunca DMA altında işlem gördükten sonra, 200DMA’nın üzerinde bir çıkış yaptı. Bu çıkış Bitcoin balina adreslerini de harekete geçirdi. 

2023’te şimdiye kadar BTC, 12 günlük güçlü fiyat artışları gördü. Bununla birlikte, son sekiz haftada küçük balina adreslerinin birikmesiyle bu artış meydana geldi. Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment’e göre;

“2023 patlamasının habercisi olan ölçütlerin çoğu arasında, 100 ile 1.000 BTC tutan adresleri hızla arttı. Fiyat artışları genellikle balinalar Bitcoin biriktirdiğinde gerçekleşir.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin