Yatırımcılar Bitcoin 20 bin doları görürken, 1 BTC rüyasını gerçekleştiriyor

“Bitcoin asla sıfırlanmayacak” bu sözler Kevin O’Leary’e ait!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin hakkında insanların söylemleri bir türlü bitmiyor. Piyasaya korku salmak için ilgisi olan ya da olmayan herkes, biteceğini söylüyor. Sıfırlanacak, dibi boylayacak gibi söylemler geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi günümüzde de halen devam ediyor. Ancak bu konuya son noktayı ünlü iş adamı koydu. Elbette gelecekte yine seslerin çıkmayacağını kimse garanti edemez.

Kanadalı işadamı ve ünlü bir TV kişiliği olan Kevin O’Leary, Bitcoin’in değerinin asla sıfıra gitmeyeceğini tahmin etti. Ona göre kripto para, tıpkı altın gibi bir değer deposu. Bu nedenle, O’Leary portföyünün %5’ini kendisine ve %5’ini değerli metale tahsis ettiğini itiraf etti.

İşadamı yeterince kişinin Bitcoin sahibi olduğunu düşünüyor

Ünlü yatırımcı ve TV programı Shark Tank Kevin O’Leary, yakın zamanda yapılan bir röportajda, Bitcoin desteğini ikiye katladı. BTC’nin bir değer deposu olarak ortaya çıktığı için “asla sıfıra gitmeyeceğini” tahmin etti. O’Leary, servetinin aynı miktarını her iki varlığa da dağıttığını kabul ederek önde gelen kripto para birimini altınla karşılaştırarak şunları söyledi:

“Bitcoin asla sıfıra gitmeyecek. Bu benim kişisel görüşüm. Ben de dahil olmak üzere dünyanın her yerinde onu bir değer deposu olarak gören yeterince insan var. Portföyümde tıpkı altın gibi %5’lik bir ağırlık sahip.”

Bitcoin dışında, Kanadalı diğer dijital varlıklara da meraklı. Geçen ay, kripto toplam servetinin %20’sine eşit olduğunu açıkladı. Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX), sahip olduğu diğer dijital para birimlerinden bazıları. İşadamı,

“Çeşitlendirmek zorundayız. Hisse senedi ve FTX’in kendisi de dahil olmak üzere 32 farklı pozisyon kazandım. Kimin kazanacağını bilemezsiniz: Ethereum mu kazanacak, Solana mı, Avalanche mı? Hepsine sahibim.”

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin