bitcoin apple amazon
bitcoin apple amazon

”Bitcoin, Apple ve Amazon’dan Daha Büyük Bir Fikir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, her geçen gün ana akım medyalarının odağına yerleşmeye devam ediyor. Yatırım firması Art İnvest CEO ve CIO’su Catherine D. Wood, Bitcoin, Blockchain teknolojisi ve dijital para birimlerinin geleceği konulu bir programda, ”Bitcoin, Apple ve Amazon’dan daha büyük bir fikir” dedi.

Jeff Glor’un moderatörlüğünü yaptığı programa Wood ile birlikte Wall Street Journal muhabiri Paul Vigna,  ve Bloomberg News muhabiri Lily Katz katıldılar.

Röportajın başında Wood, Bitcoin’in piyasa değerini Apple ve Amazon gibi devlerle kıyasladı:

”Bitcoin ve bitcoin cash’i de eklediğinizde Bitcoin’in piyasa değeri 100 milyar doları aştı ve bu çok hızlı gelişti. Bu değer Apple ve Amazonun değerlemesinin henüz yalnızca bir kısmı ancak biz bu fikrin Apple ve Amazondan çok daha büyük bir fikir olduğuna inanıyoruz.”

Bankacılar ve değişmekte olan finansal dünya

Söyleşi sırasında açık olan birşey vardı ki, gelişmekte olan Bitcoin, bankacılık sektörünü oldukça rahatsız edecektir. Rahatsız olan bankacılar, bankacılık sektörünün çok fazla açığı olmadığı konusunda hemfikirler. Jamie Dimon gibi ünlülerin Bitcoin hakkındaki negatif söylemleriyle ilgili bir soruya,

Wood şu şekilde yanıt verdi:

“Bu aslında halkın Bitcoin’e olan ilgisini arttırıyor. Ünlü Jamie Dimon, oldukça tanınmış, Howard Marks of Oaktree ile birlikte oldukça olumsuz söylemler söylediler. İlginç olan Jamie’nin yorumundan sonraki hafta Morgan Stanley’in CEO’su James Gorman, çok daha farklı tonlarda konuşuyordu. Bence bunun nedeni ticaret fırsatlarını görmeye başladıklarından dolayı “

Dünyada köklü değişen finansal ortam, yatırımcıların ve tüketicilerin hayal bile edemeyeceği yeni özellikleri almaya başladı. Bu teknolojiyi VOIP (internet üzerinden sesli konuşma) ile karşılaştıran Wood, ses yayınlarının internet üzerinden özgür olabileceğini zamanında kimsenin bilmediğini belirtti ancak şimdi var.

Sonunda, “IP üzerinden para da özgür olacak.”

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin