Galaxy Digital CEO'su :
Galaxy Digital CEO'su : "Bitcoin altın piyasası kapitalizasyonunu aşma yolunda"

Galaxy Digital CEO’su : “Bitcoin altın piyasası kapitalizasyonunu aşma yolunda”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Galaxy Digital CEO’su ve milyarder yatırımcı Mike Novogratz CNBC’ye verdiği bir röportajda, Bitcoin’in artık altın piyasa kapitalizasyonunu aşmasını beklediğini söyledi. Ayrıca kripto benimseme hızında şok olduğunu söyledi.

Novogratz, büyük kurumsal oyuncuların kripto alanına akını göz önüne alındığında, Bitcoin’in benimsenmesinin o kadar hızlı bir şekilde arttığını ve benimseme hızında bile şok olduğunu söyledi.

Adaptasyon tahmin ettiğimden daha hızlı gerçekleşiyor. İnsanların sisteme bu kadar hızlı girmesi beni şok ediyor.

Ayrıca, Bitcoin’in “altının piyasa kapitalizasyonunu karşılamasını ve nihayetinde aşmasını” beklediğini belirtti.

Bitcoin’in altın ile aynı piyasa değerine ve ardından daha yüksek bir piyasa değerine sahip olmak için kaçınılmaz bir yolda olduğunu düşünüyorum.

Altının gerçek piyasa değeri yaklaşık 10.9 trilyon dolar. Bitcoin kısa süre önce 1 trilyon doları geçti. Bitcoinist.com’a göre, Bitcoin piyasa değerinin altınla eşleşmesi için Bitcoin’in fiyatının 500.000 dolar olması gerekiyor.

Bitcoin’in geçen yıl % 800 civarında artmasıyla, bir numaralı kripto para birimini altına eşit hale getirebilecek kesinlikle çok fazla itici güç var. Pek çoğunun Bitcoin’i “dijital altın” olarak adlandırması, Novogratz’ın nihayetinde geleneksel küresel güvenli limanı geçeceğine olan inancını ifade etmesine yol açtı.

Partiye katılan en son büyük banka olan Goldman Sachs, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’i yüksek değerli müşterilerine sunmaya yakın olduğunu duyurdu. Bu, geçen ay Morgan Stanley tarafından yapılan benzer bir açıklamanın hemen ardından geldi.

Hafta başında PayPal’dan yapılan bir duyuru, büyük ödeme şirketi müşteri ödemelerinin kripto para biriminde yapılmasına izin vereceğini söylediği için yangına gerçekten yakıt ekledi.

Novogratz bu gelişmeler hakkında şunları söyledi:

Bu alana ne kadar çok insan dahil olursa, o kadar büyük firmalar, eğer Tesla, MicroStrategy veya Goldman veya Morgan Stanley ise, daha varlıklı bireyler – ‘hey artık bundan hoşlanmıyoruz’ demek politik olarak çok zor.

Ayrıca Bitcoin tutan kişi sayısı açısından “ABD’nin Rubicon’u geçtiğini” söyledi.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin