featured
bittrex

Bitcoin, Altcoin Alım-Satım Borsası Bittrex Birçok Kullanıcının Hesaplarını Kapattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bittrex’le ilgili kullanıcıların sosyal medyada yaptığı şikayerler üzerine yapılan araştırmaya göre, binlerce Bittrex kullanıcısının hesaplarının kapalı olduğu görülüyor. En çok etkilenen ülkeler arasında Suriye, Hindistan, İran, Rusya, Pakistan ve Türkiye bulunuyor.

Kullanıcılardan bazılarının paylaşımlarına göre 3 gündür hesabı kapalı olan ve bittrex hesabında onbinlerce dolar değerinde kripto parası olan kişiler bulunuyor. Bu duruma rağmen borsanın destek ekibi kullanıcılara yanıt vermiyor.

Kullanıcıların yorumları;

“Bittrex hesabım, herhangi bir uyarı veya duyuru yapılmaksızın 3 günden daha fazla süreyle devre dışı bırakıldı. Destekleri hiçbir şeye cevap vermiyor. “

“İran’da, 3.000’den fazla hesap geçersiz hale getirildi.”

“Telegram gruplarında birçok kullanıcıyla konuştum ve en çok etkilenen ülkeler Suriye, Hindistan, İran, Rusya, Pakistan ve Türkiye’dir.”

Bize e-posta gönderenlerden birçoğu doğrulanmış hesaplar kullandıklarını belirterek bunun bir KYC / AML sorunu olmadığını düşündüklerini belirtti.

Bitcointalk forumunda konuyla ilgili  bu linkte ve bu linkte iki ayrı başlık açıldı.

Etkilenen müşterilerin hepsi hesaplarına giriş yapmaya çalışırken aynı mesajı alıyor:

Bittrex

Borsaya sosyal medyadan ulaşan kullanıcılar destek mailine yönlendiriliyor ancak firmanın destek birimi cevap vermiyor.

Türkiyeden bir çok kullanıcınında hesapları kapalı olan Bittrex’i takip etmeye devam edeceğiz. Bir açıklama durumunda sizlerle paylaşıyor olacağız.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin