featured

Bitcoin Aldı Başını Gidiyor, Ethereum Direniyor. Madenciler Hazır Kıta Bekleyişte

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in son dönemde ki fiyat artışı bir çok alt coinin btc karşısında değer kaybetmesine neden olurken, Bitcoin’in fiyat artışının nedeninin hem piyasalardaki olumlu gelişmeler hem de yaklaşan hardfork (çatallanma) olarak olduğu söyleniyor.



1 Ağustos’da yaşanan Hardfrok süreci bir çoklarına extra gelir  elde etmesini sağlarken, 25 Ekimde Bitcoin’in tekrar Hardfork (Çatallanma) olacak olması, Bitcoin Gold’un Kasım ayında borsada olabilitesi alt coinlerde yatırımı olanların bitcoine geçmesine neden oldu.

Bitcoin Gold’un yaptığı açıklamaya göre;

“Cüzdanınızda ne kadar BTC var ise; O kadar Bitcoin Gold sahibi olacaksınız.”

Söylemi ilginin tamamen bitcoine yönelmesine neden oldu. Bu da beraberinde fiyat artışını getirdi ve geldiğimiz noktada Bitcoin’in fiyatı 4.600 $’ı geçti.

Tüm bu gelişmelerin yanında bir de Ethereum’un 17 Ekim’de hardfork tarzı bir güncellemeye sahip olacak olması, Bitcoin’deki gibi alternatif bir gelir elde edilebilir edasında Ethereum’un 300 $ bandında direnmesine neden oldu.




Diğer yandan ICO’ların popülaritesinin arttırması ve fon taleplerinin genel olarak Ethereum olarak istenmesi, Ethereum’un fiyatının direnç noktası olarak gösteriliyor.

Ethereum’un hardfork olmasının getirisinin neler olacağını tam olarak kestiremesekte fiyatının 17 Ekimden sonra artacağını söyleyen uzmanlar;

“Bunun tam olarak bir hardfork olmayacağını ve güncelleme tarzında bir gelişme” olacağını belirti.

Yaşanan tüm bu gelişmelerin yanında birde Madencilerin bekleyişte olması gibi bir gerçek var.  Şuan ki zorluk seviyelerinde Ethereum Madenciliğinin tam olarak eskisi kadar karlı olmaması, Madencilerin fiyatının artmasını umut etmesine yöneltiyor.

Aynı zamanda Bitcoin’deki Hardfork olayının Bitcoin Gold’u piyasaya çıkartması, Madencilerin asıl beklediği gelişme. GPU Madenciliği için ayrı bir heyecan noktası. Bitcoin Gold’un Equihash algoritmasını kullanması 24 Ekim’de uykusuz gecelere neden olacak gibi.

Ekim ayı heyecan dolu bir ay olmaya devam ederken kasım ayında etkilerinin nasıl olacağını merak ettiriyor.


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 



 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. 9 October 2017, 18:20

    (XIN) INFINITY ECONEMICS ALIN KAZANIN

    Reply
Bizi Takip Edin