Bitcoin ağında balina sayısı, potansiyel BTC Futures ETF lansmanı öncesi ciddi artış görüyor
Bitcoin ağında balina sayısı, potansiyel BTC Futures ETF lansmanı öncesi ciddi artış görüyor

Bitcoin ağında balina sayısı, potansiyel BTC Futures ETF lansmanı öncesi ciddi artış görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bireysel ve kurumsal yatırımcıların, Bitcoin Futures ETF’nin potansiyel lansmanı öncesi Bitcoin alımlarını hızlandırdığı görülüyor.

Santiment tarafından sağlanan verilere göre, Bitcoin balinalarının sayısı (100 ila 1.000 BTC’ye sahip olan adresler), varlığın önceki ATH’ye yükselmesinden önce önemli ölçüde arttı. 11 Eylül’den bu yana ağda 250’den fazla balina görüldü.

Artan sayıda Bitcoin balinasını, giderek artan borsa çıkışları da takip ediyor. kısa ve uzun vadeli yatırımcılar fonları borsalardan uzaklaştırırken, onları cüzdanlarında tutmaktan başka seçenekleri yok; bu nedenle ağ, artan sayıda yeni servet sahibi görüyor.

Santiment data
Kaynak: Santiment

Öte yandan, artan sahip sayısı, Bitcoin’in piyasa değerindeki hızlı ve önemli artışa bağlanabilir. Mevcut fiyat hareketini, hem kurumsal hem de bireysel yatırımcıları kendine çeken %40’lık büyüme izliyor.

Genel halk arasında kripto para biriminin artan popülaritesine ek olarak, yaklaşan ETF onayı haberi kurumsal yatırımcılar için güçlü bir risk sinyali. Fiziksel destekli ETF’lerin onaylanmasından hemen sonra piyasanın güçlü bir fon girişi görebileceği öngörülüyordu.

Santiment’in verilerine göre, balinaların çoğunluğu önceki piyasa düzeltmesinden geçti ve sadece büyük bir azınlığın kripto paralarından kurtulması gerekiyor. Balina sayısındaki mevcut artış, diğer dönemlere göre hızlı kabul ediliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin