Yaklaşık 5 BTC açık artırma yoluyla yeni sahiplerine ulaşmayı bekliyor
Yaklaşık 5 BTC açık artırma yoluyla yeni sahiplerine ulaşmayı bekliyor

Bitcoin açık artırmaları devam ediyor: Bu kez 2.170 Bitcoin satıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin açık artırmaları devam ediyor. Son olarak U.S. Marshals Office sözcüsü, 9 Mart’ta gerçekleştirilen bir açık artırmada 2.170,7 Bitcoin’in iki alıcıya satıldığını açıkladı.

Bitcoin‘ler iki alıcıya teslim edildi

Bir basın açıklaması yayımlayan United States Marshals Service (Birleşik Devletler Kolluk Kuvveti Hizmeti), haberin yazılış anındaki değeri 18 milyon 738 bin dolara tekabül eden 2.170,7 Bitcoin’in açık artırma yoluyla iki alıcıya dağıtıldığını belirtti.

Alıcılardan biri 9 Mart’taki değeri 19 milyon 607 bin dolar olan 2100 Bitcoin’i alırken, diğer alıcı ise 660 bin 125 dolara denk gelen 70,7 Bitcoin’in yeni sahibi oldu. Fakat Bitcoin’lerin piyasa değeri üzerinden satılıp satılmadığı bilinmiyor.

14 blokta satış gerçekleştirildi

Açık artırmaya 42 kişinin katıldığını açıklayan sözcü, 39 adet teklif yapıldığını belirtti.

İlk olarak 5 Mart tarihinde yapılacağı duyulan açık artırma, 14 ayrı parti olarak gerçekleştirildi. En küçük açık artırma bloğunda yaklaşık 70 Bitcoin işlem görürken, diğer 13 blokta ise 100 ila 500 arasında Bitcoin bulunuyordu.

Bitcoin açık artırmaları hız kazanıyor: Son bir ayda ikinci kez yapıldı

USMS, son olarak geçtiğimiz ay bir Bitcoin satışı gerçekleştirmişti ve bu açık artırmada beş adet alıcı, 3 bin 600 Bitcoin’i paylaşmıştı. Riot Blockchain, bu satışta 500 Bitcoin içeren bloklardan birini bütünüyle almıştı.

Bu kez, 19 Mart’taki açık artırmanın kazananları kendilerini henüz ifşa etmediler. Bu organizasyon, USMS’in 2016’dan bu yana gerçekleştirdiği ikinci Bitcoin açık artırması olarak kayda geçti.

ABD’de gerçekleştirilen kripto para açık artırmaları daha önce de gündeme gelmişti. İki ay önceki haberimizde ABD hükümetinin, Utah’ta yakalanan bir dark web suçlusundan ele geçirilen 513 adet Bitcoin ve 512 adet Bitcoin Cash’i açık artırma yoluyla satacağını duyurmuştuk.

coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin