Bitcoin’de 600 günlük MA kırıldı! Ayılar meydana iniyor… İşte şimdi kabus başlıyor olabilir
Bitcoin’de 600 günlük MA kırıldı! Ayılar meydana iniyor… İşte şimdi kabus başlıyor olabilir

Bitcoin’de 600 günlük MA kırıldı! Ayılar meydana iniyor… İşte şimdi kabus başlıyor olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grafikler, Bitcoin fiyatının 600 günlük hareketli ortalamanın altına düştüğünü gösteriyor. Bu durum kripto için daha fazla düşüş görebileceğimizin bir işareti olarak yorumlanıyor.

CryptoQuant’tan bir analistin işaret ettiği gibi, kriptonun fiyatı, geçmişte BTC için destek görevi gören 600 günlük MA eğrisinin altına geçti.

MA (Hareketli Ortalama) nedir?

Bir “hareketli ortalama” (veya kısaca MA), belirli bir süre boyunca herhangi bir miktarın ortalamasını alan analitik bir araçtır. Adından da anlaşılacağı gibi, bu ortalama, zaman geçtikçe ve yeni değerler geldikçe kendini sürekli günceller.

Bu aracın yaptığı şey, incelenen grafikteki (Bitcoin fiyatı) herhangi bir kısa vadeli dalgalanmayı ortadan kaldırmak ve eğriyi yumuşatmak.

Bu da yerel varyasyonların o kadar önemli olmadığı uzun vadeli eğilimleri incelemek için hareketli ortalamaları oldukça kullanışlı hale getiriyor.

MA’lar, ister iki gün, ister iki yüz gün, hatta sadece iki dakika olsun, olası herhangi bir aralıkta alınabilir.

Bitcoin fiyatının 600 günlük MA versiyonundaki eğilimi gösteren grafiğe bakalım:

Bitcoin 600-Day MA

Bitcoin geleceği: Nasıl etkilenecek?

Yukarıdaki grafikte de görebileceğiniz gibi, Bitcoin 600 günlük MA eğrisi, şimdiye kadar birçok kez kripto paranın fiyatına destek görevi gördü.

Bununla birlikte son trend, fiyat çizgisi günlük zaman diliminde MA’nın altına düştüğü için bu destek çizgisinin artık kırılmakta olduğunu gösteriyor.

Yine de kırılma henüz tam olarak doğrulanmamış olabilir. Gönderideki miktar, kırılma burada başarısız olursa, Bitcoin’in seviyeyi daha yükseğe çıkmak için bir sıçrama tahtası olarak kullanabileceğini gösteriyor.

Kırılmanın netleşmesi durumunda, kripto para birimi için düşüş eğilimi olabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin