Bitcoin Taproot yükseltmesi etkinleştirildi: BTC fiyatında değişiklik var mı?
Bitcoin Taproot yükseltmesi etkinleştirildi: BTC fiyatında değişiklik var mı?

Bitcoin 60 bin doları geçerken efsane analist kısa ve uzun vadeli fiyat tahminini paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kısa bir konsolidasyon döneminden sonra, bugün Bitcoin fiyatı nihayet önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 58.350 doları kırdı ve 60.000 doları geçti. Bitcoin analisti Max Keizer, bir sonraki kısa hedefi 77.000 dolar olarak tahmin etti.

Prim farkı etkili olmuş olabilir

Analistler, bu fiyat artışının Bitcoin için büyük spot satın alımları öneren Coinbase ve Binance’deki büyük negatif Bitcoin fiyat prim farkından kaynaklanabileceğini düşünüyor.

Coingape tarafından bildirilen Coinbase primi, fiyat hareketini ölçmek için göstergelerden biri olarak hizmet ediyor. Bitcoin’in 60.000 doları aşan bu hareketinin, Binance’de büyük Bitcoin spot satın alımıyla beslendiği görülüyor. CryptoQuant tarafından paylaşılan verilere göre, USD çiftleri için Coinbase Pro ile Binance arasındaki Bitcoin fiyat prim farkı -332 dolara kadar düştü ki bu şimdiye kadarki en düşüklerden biri.

Bu, fiyatın muhtemelen Binance’deki büyük spot alımlardan kaynaklandığı anlamına geliyor. Bunun dışında borsalara yönelik stabilcoin girişi, boğaların hâlâ satın alım yaptığını gösteriyor.

“Bitcoin kısa vadede 77.000 dolar, uzun vadede 220.000 dolar olabilir”

Ünlü Bitcoin analisti Max Keizer’in öngördüğü gibi, Bitcoin fiyatı için bir sonraki kısa vadeli hedef 77.000 dolarken, 220.000 dolarlık uzun vadeli hedef 2021’in sonunda hâlâ görülebilecek bir seviye.

https://twitter.com/maxkeiser/status/1370694039591354373

Altcoin piyasasına gelince, Ethereum ve LTC gibi önde gelen kripto para birimleri de büyük bir iyileşme gösteriyor ve önceki ATH’lerine yaklaşıyor. Ethereum için önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi 2042 dolar ve şu anda kripto para 1893 dolardan işlem görüyor. LTC için ise önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi 247 dolarken kripto para şu anda 225 dolarda.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin