Polkadot, Bitcoin Cash ve Avalanche’da son durum: 19 Kasım
Polkadot, Bitcoin Cash ve Avalanche’da son durum: 19 Kasım

Bitcoin 60.000 dolarda zemin bulurken bu altcoin yükselişine devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve yüksek sermayeli altcoin ‘lerin çoğu dünden beri hacimsiz işlemlere sahipken, Fantom (FTM) büyük bir artış kaydetti.

Birkaç gün süren etkileyici fiyat artışlarının ve birbirini takip eden birkaç ayın en yüksek seviyelerinin ardından, bitcoin biraz sakinleşti ancak hâlâ 60.000 doların üzerinde duruyor. Bir günde %13 artan Fantom hariç, çoğu altcoin yatay konumda ilerliyor.

BTC 60.000 doların üzerinde zemin bulurken altcoin piyasası durgun

En büyük kripto para, sadece dört gün önce SEC’in Amerika Birleşik Devletleri’nde bir Bitcoin Futures ETF’yi onaylamasıyla ilgili yeni bir dizi haberin büyük bir yükselişe geçmesinden önce 54.000 $’ın altına düşmüştü.

BTC hareketin başında aylar sonra ilk defa 58.000 doları yeniden ele geçirdi ve yükselmeye devam etti. 60.000 dolarlık psikolojik düzeyde bir dirençle karşılaştı, ancak sonunda Cuma ve Cumartesi günü kararlı bir şekilde bunun üzerine çıkmayı başardı.

Alım baskıyla Nisan ayından bu yana en yüksek fiyat seviyesi olan 63.000 dolara ulaştı. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %3 uzağında kaldıktan sonra, satıcılar devreye girdi ve BTC’yi tekrar aşağı yöneldi..

Takip eden saatlerde, bitcoin yaklaşık 3.000 dolar değer kaybetti ve yaklaşık 60.000 dolara düştü, ancak şu an itibarıyla bu önemli seviyenin üzerinde kaldı. Piyasa değeri 1.150 trilyon dolara kadar geriledi ve pazar hakimiyeti %46’nın üzerinde duruyor.

Bu haber ilk olarak cryptopotato.com’da yayınlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin