featured

Bitcoin 4,200 Dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin kur’u için artık sıradanlaşan, tüm zamanların en yüksek fiyatı, tüm zamanların en yüksek piyasa değeri, gibi söylemlerine bir yenisini daha ekliyoruz ancak bu defa aylardır beklenen ve tahminleri yapılan bir kur; Bitcoin, son 24 saatlik en yüksek kur fiyatında 4,000 doları aşarak yeni bir boyuta geçti.

2017 başlarından beri kripto para sektörünün geneline yansıyan Bitcoin’in değer artış grafiği, tüm sektörün bilinirliğinin daha da artmasına neden oldu. Bu büyüme, başta Bitcoin olmak üzere birçok dijital paranın dudak uçuklatan kur değerlerine ulaşmasını sağladı.

Dün Bitcoin kur değeri ile ilgili analiz yazımda , 3,800 dolar bandını aştığını ve bu seviyedeki direnişini sürdürebilirse 4,000 dolar kurunu aşabileceğini yazmıştım. Gün içerisinde 4,000 doları bir defa zorlayan dijital paraların lokomotifi Bitcoin, Türkiye saatine göre gece yarısında 4,000 dolar bandını kırdı ve yeni rekoruna imza attı.

Tüm zamanların en yüksek seviyesi; 
Dünya borsalarının son 24 saatlik işlemlerinin ortalamasına göre; 4,208 Dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış oldu. Coinmarketcap verilerine göre 68,737 Milyar dolar piyasa hacmine ve 24 saatlik işlem hacminde 2,879 milyar dolar’a ulaştı.

Türkiye borsalarında Bitcoin fiyatı;

Bitcoin, Paribu’da 14,787 TL, Koinim’de, 14,795 TL, BtcTurk’de ise, 14,958 TL’den işlem görerek, Türk Lirası bazında da tüm zamanların en yüksek seviyelerine imzasını attı.

Sinan Dündoğan

Kripto Para Haber / Kurucu
Kripto Para Araştırmacısı


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.





Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin