Piyasa görünümü: MATIC %10 değer kazanırken Bitcoin 38.000 doları test ediyor
Piyasa görünümü: MATIC %10 değer kazanırken Bitcoin 38.000 doları test ediyor

Piyasa görünümü: MATIC %10 değer kazanırken Bitcoin 38.000 doları test ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, birkaç gün önce 33.000 dolarda dibe vurduktan sonra talep artışı devam ediyor. MATIC, çift haneli artışla dünden bu yana en iyi performans gösterenler arasında yer alıyor.

Birkaç gün art arda fiyat düşüşlerinin ardından, Bitcoin bir kez daha yükselişe geçti ve 38.000 dolar bandına adım attı. Binance Coin, Dogecoin, Avalanche, MATIC, CRO, NEAR ve diğerlerinden etkileyici değer kazanımları ile çoğu altcoin bugün yeşil bir görünüme sahip.

Bitcoin 38.000 dolarda zemin bulabilecek mi?

İlk kripto para, Temmuz ayının sonundan bu yana en düşük fiyat noktası olarak 33.000 dolar bandına düştüğünde 20 Ocak’tan 24 Ocak’a kadar birkaç gün içinde 10.000 dolardan fazla değer kaybetti.

Bu, aşırı kaldıraç kullanan tüccarlar için çok sayıda tasfiyeye neden oldu ve tüm kripto piyasası için genel duyguya zarar verdi. Yine de bu kadar düşüş olmasına karşın varlık iyi tepki verdi ve yavaş yavaş kaybedilen zeminin bir kısmını geri kazanmaya başladı.

Dün bildirildiği üzere, Bitcoin yaklaşık 4.000 dolar yükseldi ve 37.000 dolara ulaştı. Takip eden saatlerde, kripto para birimi yeniden yükselişe geçmeden önce 1.000 dolar geri çekildi. Bu sefer, şu anda bulunduğu yerde de 38.000 dolara adım attı.

Bu nedenle, piyasa değeri 700 milyar dolarlık seviyeleri geri aldı.

Altcoin’ler pozitif bölgede: MATIC’te %10 değer artışı

Alternatif kripto paralar da en son fiyat düşüşleri sırasında zarar gördü, ancak çoğu bugün pozitif bölgede. Ethereum bir noktada 2.000 doların altına düşmeye bile yakındı. Şimdi ise, ikinci en büyük kripto para birimi, günlük %3’lük bir artışın ardından 2.500 dolar civarında.

Cardano, Solana, Shiba Inu, Ripple ve Chainlink’te de benzer fiyat artışları görülüyor. Daha etkileyici kazançlar Dogecoin (%8), Avalanche (%9), MATIC (%10), CRO (%8.5) ve NEAR (%12) olarak sayılabilir.

Düşük sermayeli kripto varlıklarda da durum benzer. Günlük ölçekte en önemli kazanç Waves (%40), ardından LRC (%17), GALA (%15), HNT (%14), SCRT (%13), ENJ (%13), SNX (12 %), ve diğerlerinden geliyor.

Kripto para piyasa değeri şu anda 1,7 trilyon dolar, bu da metriğin iki gün önceki en düşük seviyeden bu yana 200 milyar dolar arttığı anlamına geliyor.

Bu haber ilk olarak cryptopotato.com’da yayınlandı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin