Bitcoin 35 bin dolara düştü: Son 12 saatte pozisyonlar tek tek tasfiye oluyor, işte hasarın boyutu
Bitcoin 35 bin dolara düştü: Son 12 saatte pozisyonlar tek tek tasfiye oluyor, işte hasarın boyutu

Bitcoin 35 bin dolara düştü: Son 12 saatte pozisyonlar tek tek tasfiye oluyor, işte hasarın boyutu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve piyasanın geri kalanı düşmeye devam ettikçe, kapanan pozisyonlar 12 saatlik bir ölçekte yaklaşık 700 milyon dolara yükseldi.

Son piyasa düzeltmesi, tüm kripto alanı bir kez daha kırmızıyla kaplandığı için kısa vadeli bir şey gibi görünmüyor. Sonuç olarak, aşırı kaldıraç kullanan tüccarlar, saatler içinde neredeyse 700 milyon dolar ile tasfiye olmaya devam ediyor.

Bitcoin’in bir günde 5.000 $ düşerek altı ayın en düşük seviyesi olan 38.000 $’a düştüğü dünkü piyasa çöküşünü gördü. Altcoin’ler, ETH’nin ana kalesi 3.000 dolarlık fiyat noktasını kaybetmesiyle durumu daha da kötüleştirdi.

Bu artan oynaklık, 24 saatlik bir ölçekte yaklaşık 700 milyon dolar değerinde tasfiyeye neden oldu.

Bitcoin boğaları bugün  kısa süreli bir toparlanma beklerken, manzara daha da kötüleşti

Bitcoin bir süreliğine 38.000 dolar civarında durdu, başka bir düşüş onu Temmuz sonundan bu yana en düşük fiyat seviyesi olan 35.000 dolar civarında getirdi. Dün olduğu gibi, altcoin’lerin durum daha da kötü. Çift haneli fiyat düşüşleri hemen hemen her yerde belirgin hale geldi.

Ethereum %12 düşüşle 2.500 dolara, Binance Coin (%-16), Solana (%-17) ve Terra (LUNA), %25’lik bir düşüşle 60 doların altına inerek en kötü performans gösterenler arasında yer alıyor. Shiba Inu’nun düşüşü de biraz benzer oranlarda gerçekleşiyor.

Sonuç olarak, tasfiyeler yeniden artıyor. Coinglass’tan (eski adıyla Bybt) elde edilen veriler, son 12 saat içinde 680 milyon dolardan fazla tasfiyenin gerçekleştiğini gösteriyor. Günlük ölçekte, sayı 1 milyar dolara yakın.

Bu zaman diliminde toplamda 270.000 tüccarın pozisyonu tasfiye edildi ve en büyük tek emir Bitmex’te gerçekleşti ve en kötüsü 9 milyon dolardan fazlaydı.

Bu haber ilk olarak cryptopotato.com’da yayınlandı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin