Bitcoin 30.000 doları geçti: BTC almak için doğru zaman geldi mi?
Bitcoin 30.000 doları geçti: BTC almak için doğru zaman geldi mi?

Bitcoin 30.000 doları geçti: BTC almak için doğru zaman geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC fiyat hareketi, olası bir yukarı doğru harekete işaret eden bir çerçeve sergiliyor. Fiyat bugün düşüşle açıldı ancak hızlı bir şekilde toparlandı. BTC, günlerce süren olumsuz gidişattan sonra sonra 30 bin doları geri kazanmışa benziyor. Mevcut fiyat hareketi, aşağı yönlü risk bozulmadan kalsa da bir toparlanma rallisine işaret ediyor.

BTC’nin fiyatı, yaklaşık 25 bin dolarlık dip seviyelerden toparlanmayı başarıyor.

Yine de işlem hacmi farklılaştıkça fiyat aşağı yönlü baskı altında kalmaya devam ediyor.

Korku ve Açgözlülük Endeksi aşırı korku seviyelerinde, 10’da.

An itibarıyla BTC/USD, gün için %5.13 artışla 30.440 dolarda. Dijital varlığın 24 saatlik işlem hacmi %41 kayıpla 53.023.093.119 dolar seviyesinde bulunuyor.

BTC fiyatı bir toparlanma işareti gösteriyor

BTC fiyatı, öncü kripto para biriminin mevcut seviyelerden yükselme potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. BTC 5 Mayıs’ta görülen 39.864 dolarlık en yüksek seviyelerinden %36 kaybetti. Büyük düşüş, günlük grafikte 32.000 $’dan 34.000 $’a uzanan kısa vadeli destek tabanını kesmesinin sonucu. Bununla birlikte, aşırı satım piyasa yapısının ortasında, haftalık zaman diliminde oldukça iyi bir toparlanma şansı var.

Haftalık grafikte, BTC fiyatı kritik 200 günlük EMA’yı (Üssel Hareketli Ortalama) 26.895 dolarda test etti. Bu seviye, bir ‘çekiç’ şamdan oluşumu ile onun için güçlü bir ters bariyer görevi gördü. Yine de yatay 34.000 dolar seviyesini delmek için iyi bir satın alma baskısı gerekecek.

34.000 doların üzerinde kalıcı olması halinde bir diğer önemli hareketli ortalama olan 50 günlük EMA’nın üzerine, yani 42.000 doların üzerine çıkma şansı doğabilir.

Aksine, seansın en düşük seviyesinin altına bir gerileme, yükseliş umutlarını buharlaştıracaktır. Buna ek olarak, 25.000 doların altındaki bir günlük mum çubuğu, en son Ekim ayında görülen 18.000 dolara doğru bir düşüş başlatabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin