Bitcoin 30 Ekim
Bitcoin 30 Ekim fiyat analizi: Sert düşüş sonrası toparlanma çabaları

Bitcoin 28 Eylül fiyat görünümü: BTC’de kritik seviye 6.800 dolar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 28 Eylül fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin dün gün boyu dalgalı yatay hareketler sergilerken gün sonuna doğru gelen satışlar ile kazanımlarını artırdı.
  • Bu yükseliş BTC/USD’nin saatlik grafikte 100 ve 200 HO’nun üzerine çıkmasına neden olduğu için oldukça kritikti.
  • Son yükseliş hareketi ile pozitif bölgeye geçen BTC, yeni günde de yükseliş eğilimini koruyor.

Bitcoin dolar karşısında son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 3,73 değer kazanıyor. Türk Kripto para borsalarına baktığımızda BTC Türk lirası karşısında Paribu’da 40.200 TL, BtcTurk’de 40.270 TL ve Sistemkoin kripto para borsasında 40.200 TL’den el değiştiriyor.

Bitcoin 28 Eylül fiyat hareketleri

Dün akşam saatlerinde piyasa giren yeni fonlarla piyasa değeri 225 milyar dolara çıkarken, kripto piyasasında yüzde 51,7 oranında baskınlığı olan Bitcoin, bu fon girişi ile değerini 6.700 doların üzerine çıkardı.

Son görülen yükseliş hareketi fiyatın yeniden geçen hafta görülen kanal hareketi seviyelerine gelmesine neden olurken, Yatırımcıların 6.650 – 6.800 dolar bandında yeni bir yön arayışı için yeni bant hareketi oluşturması beklenebilir.

28 Eylül sabah seansında 6.750 dolar seviyesinde bulunan Bitcoin için geçen haftanın tepe noktası 6.840 dolar ilk hedef olarak karşımıza çıkıyor. Bu seviyenin aşılamaması durumunda BTC fiyat hareketinin bir süre daha dalgalı bir seyre girmesi muhtemeldir.

Görülebilecek olası dalgalı hareketler ise 6.650 – 6.850 bandında gerçekleşebilir. Bitcoin fiyatının şu an geldiği seviye aynı zamanda günlük grafikte 100 günlük saatlik ortalamanın üzerinde bulunuyor. Buna göre 100 günlük HO seviyesi de olası bir kanal hareketinin orta çizgisi olarak BTC’nin konumuna göre deste-direnç seviyesi olarak hareket edebilir.

7.000 doların hemen üzerinde bulunan 200 günlük ortalama ise BTC’nin yükseliş hareketinde kanal bandını kırdıktan sonraki ilk hedefi olacaktır. Ayrıca 7.000 dolar seviyesi piyasa için psikolojik bir direnç noktasıdır.

Bitcoin için önemli teknik göstergeler

Şu an pozitif bölgede bulunan MACD histogramı azalan grafikle kısa vadeli düşüşleri simgelerken, 0 seviyesinin üzerinde kalması yükselişi destekleyecek nitelikte olacaktır. Stokastik gösterge ise aşırı alım bölgesinin civarındaki dalgalı hareketler ile yükseliş yönlü görünümünü korurken, RSI ve CCI’nın yüksek seviyeleri de stokastik ile doğru orantılı hareket etmesine neden oluyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin